<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Jgn salahkan kek coklat aku warne itam !

Thursday, October 16, 2008

oit ! kek coklet mmg la warne itam, ade ke org buat kek ceklat warne ijau? huhuhu @sederhana

nah ! oowhh sowey, xpandai nak deco comey2 atas kek, tgk ah coklat ats tu pun comot2 je tempek, xpe.. next time ley improve agi @hensem

Yang penting isi dlm tuu.. perghhh mabeles ~ mmg tercapai hajat aku nk buat kek coklat lembap yg betui2 lembapppppp... lembut kilerr, oowhhh sayep suda jatuhh centa pd kek ini @rindu siap la lepas ni kek ni jadi menu wajib tiap2 mggu kat umah tu.. hiks

Ok nk citer psl len plak, actly smlm abg & ank buah keje mlm, sbb tu aku xyah masak mkn mlm, tu yg ade mase tuk buat kek, dipendekkan citer, lam kol 11mlm cmtu, derang balek keje..pastu bersungut lapar lg, wlaupun abes sparuh kek tu dikerjakan,, aku xkoser nk masak dah, penat wat kek xilang agi, [oowhh sy buat kek secara manual je yer, sbb tu penat sket :p] so 2 jantan tu sendiri masuk dapur ar, katenye nk goreng naget, [itu je yg pandai]..

Dalam duk goreng2 naget, bley plak 2-2org tu join aku nengok tv kat depan.. dlm 5-10min cmtu aku start pelik dah, pastu tanye..

" tadi nmpak cam goreng naget? xnmpak pun makan nagetnye?? "

X nyempat jawab soalan aku,abg dah berlari masuk dapur, jerit name ank buah aku tu plak.. pastu dengar derang gelak2 kuat kat dapur.. pastu nampak abg aku cepat2 bukak tingkap & pintu dapur sume, owhhh lagi menambah kemushkilan aku.. apekah???

Xley jadi, aku pun g dapur, @hah OMG !!! asap penuh dapur dah wehhhh !! @guling aagaggagagaaa... patot ahhh die bukak sume tingkap ngn pintu dapur.. muke sensorg xyah cakap ah.. hihihi adeshh, rase nk gelak guling2 je kat dapur time tu.. dah ar mase aku jenguk kuali mase tu dan dan die tutup ngn pinggan xbg aku tgk.. ahahhahaa.. tp akhirnyeee aku dpt gak tgk, siap amek pinggan ni bwk lari g depan sbb nk amek gmbar.. ahahhahahaa @guling

Cantek kannnnnnn??? @gataioowhh sedapnyeeeeehhhh !!! hihihi.. tapi boley abg tu sound aku lak..

" ni ko punye pasal la ! sape suruh buat kek itam ! xpasal2 kene badi kat naget aku ! "

oowhh wat de... ???? aku rase nk gelak guling2 lg skrg ni bile tringat kes mlm td.. hahahha aduila, @takbole mmg xbley bg jantan2 tu masuk dapur da pasni.. jahanammmm ~ @jelir


x-9:07 AM -
nano .
58 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Tade kerja cari kerja..
  • Datang da..
  • Risau laa..
  • Kek Lapis Asam Duit
  • Menu raya ke 4
  • Lupe jln nak ke opis,
  • Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )
  • yeay yeay !
  • laye..layee...
  • Selekeh

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.