<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )

Monday, September 29, 2008

Wawawaaa.. sayep kerja lg hr ni, huhu tp xpe, ade lg 2,3kerat yg kerja lg hr ni kan? heheh seb ade geng ! cmne persiapan raye?? aku dah siap sopim sume, legaaaaa~ cume brg2 mentah/basah tuk juadah pg raye je lg tinggal nk beli, maybe mlm ni or sok pg la g cari..

Owh yep.. smlm de majlis berbuke pose ngn member2 lame sek pang 5 prang, walawehhhh syiokk gler, slame ni nk jumpe masing2 bz, tp time2 cmni la baru dpt jupe, mmg tiap2 taun kiteorg akan buat akhir2 ramadhan, coz ramai yg kerja/blaja jauh2 dah balek kuantan kan..

Pukul 6 ptg dah berkumpol kat restoran santai.. pelok cium bagai, borak bagai nk rak.. perghhh syiokknyeeeeeee dpt jumpe member2 lame kan?? tringat zaman nakal2 ms kat skolah dlu.. ade lg yg still panggil aku dgn gelaran2 ms kat skolah dlu.. hihi nakal ! :p

Ok dah2 xley borak lelame, kol 630 kene g ushar makanan sbb org ramai, kan lmbat2 mknn habes, hihi.. wlaupun xpose, tp aku lah org paling teruje amek mknn smlm.. gile lantak kan, makan biar smpai muntah, maklumla, bayar 28hengget, kalu mkn secoit kan, rugi, huhu

ni meja aku ea.. penuh kan?? skali amek 2pinggan lauk, pastu 2-3kali g angkut ..smpaikan penuh meja tu, xtao nk letak mane dah.. huhu, meh2 tgk pe yg aku amek,

seeeeeeeeeeeeeee... x nmpak nasik aku sbb lauk penuh keliling pinggan, hihi sume lauk tu buat aku jatuh centa la.. nak nak kerabu mangga tu.. mabeles~

memandangkan pinggan nasik aku dah penuh lauk, so terpakse aku amek pinggan kosong len tuk lauk yg super duper byk lg kat ctu.. [ayam msk kicap+cendawan, daging lada itam, ayam goreng kunyit, smbal blcn & ulam ] name menu ni aku hentam je.. agak2 je.. hihi

udang ngn lala masak pe ntah.. aku xmkn pun lala.. tp jeles org amek, aku amek gak... hahha gilo

hot dog, ayam bakar, kerang, ade kue 2ketui, pastu salad buah, nyum2~

ketam ngn puyuh goreng..

tomyam ngn sup & air bandung..

tu diaaa..besar kan tangki perot aku?? hihi tp sbenarnye xabes pun, siap ade 'org tu' tapau bwk balek lg sbb rugi buang katenye, hahahh sape la tu eaa.. :p

Dah siap mkn2 sume, kemas2 meja, sbb nk potong kek lak, ade ank slh sorg member tu besdey die smlm.. makan lagiiiiiiiii...

2potong aku mkn, yeahh nano giler, maklumla turun 7kg, hihi

sudah mkn, sesi bergambar lak.. antara finalis hero remaja vs bapak org..

antara finalis dewi remaja vs mak orang, huhu, lps tu g lepak tc lak.. smbung gosip zaman2 skolah dlu.. tp aku xley lame, sblm kol 10 dah gerak balek, ank mak la katekan.. hihi

akhir kata, slamat hr raya aidilfitri utk semua.. next entry lepas raye smggu, daaa~


x-2:49 PM -
nano .
13 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • yeay yeay !
  • laye..layee...
  • Selekeh
  • Majlis berbuke pose..
  • huh ???
  • Gapo eyh?
  • wow !!
  • Dah beli
  • woh stor @ stia @ stapi
  • Servey langsir

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.