<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tade kerja cari kerja..

Tuesday, October 14, 2008

Actly dah lame misslo bg cadangan, suruh buat sesuatu tuk mengisi mase lapang kat opis ni, waaaahhhh, nampak sgt kerja bersenang lenang je keje kat sni kan, kan??? ade la yg jeles jap g tuu.. hihihi :p

Antara idea2 die yg bernas..

1. buat slimut, [jait dr kain perca campur2, pastu buat petak2 kecik tu, tao x? tp die bwk mesin jait kat opis ni, aku lak kebas bwk blk umah jait langsir hr tu, xpulang2 lg, kuikui :p]

2. buat kek/kue [nanti la kene fikir 45kali dlu ni, sbb mcm cerewet je..huhu]

3. kraftangan [ape2 je la yg sonang buat]

Tup2 kelmarin wan [bodyguard dato'] ade ckp, die pernah tgk housemate die buat bakul2 dr paper lame, pastu juai kat kilang.. perghhh.. bley buat duit tu..so bermula la xtvt mengisi mase lapang kat opis ni smlm, try 1-1 dlu la.. hehe

Kita bg wan buat dlu, sbb die dah pernah tgk housemate die buat.. so die la ajarkan kat misslo plak, sbb misslo yg exited nk buat mende alah ni.. ehh..paper tu gulung halus2 dlu tao.. pastu buat tapak dlu.. lilit2.. dannnnn..

taraaa~ siap dah bekas tuk taruk pen, hihi walaupun nampak cm bengkok sket bekas tu, tp boley laaaa.. kate percubaan pertama kan.. huhu [dlm gmbar yg tersengih tu la wan, single lg tao..eceehhh terpomot lak :p]

iklan jap

Mase aku nk amek gmbar bakul ni, wan tersengeh2 je konon org nk amek gmbar die, pastu misslo sound,

"elok elok la wan, nak masuk blog tu"

gluop~ telan air liur jap.. misslo de bace blog aku kah?? ngeeee.. err misslo, kalau de bace blog ni, gtao la.. jgn senyap2 ehh.. malu saye.. hihi, lepas ni nk blog, kene tapis2 sket kalau tercerita psl company ni.. huhu, err bg sape yg xtao sape misslo ni, die bini bos taoooo ~

ok iklan tamat.

siap hasil kerja tgn wan, misslo lak nk test buat.. jeng jeng jeng..

hasilnye xsiap lg lorr.. dan2 tu jugak esok die nk tgk hasil kerja tgn aku lak.. errr tgn saye xberseni la misslo.. tamo wat la.. puhhhlisssss~

p/s: ala lak yg tanye, nk bukak kedai kraftgn ke hape.. oowhh tidak sama skali ehh.. kiteorg still buat bisnes yg company asal jalankan, mende ni saje suke2 je mengisi ms lapang, tade kene mengena ngn company ini punya bisnes, ngehehe..


x-4:50 PM -
nano .
31 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Datang da..
  • Risau laa..
  • Kek Lapis Asam Duit
  • Menu raya ke 4
  • Lupe jln nak ke opis,
  • Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )
  • yeay yeay !
  • laye..layee...
  • Selekeh
  • Majlis berbuke pose..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.