<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Lupe jln nak ke opis,

Monday, October 6, 2008

X caye?? seyes, dari mlm td da aku duk mikir, cmne la nak g opis esoknye kan, sbb aku cam dah lupe je jalan nkg opis ni, ye la, brape hari dah terperap kat umah, last2 aku meses misslo gtao, tp tadek respon, dah tido kut, cit ! nak xnak terpakse ar gagahkan diri gak pg td siap2 g kerja, smbil menelek peta daerah kuantan.. akhirnyee.. dpt gak aku cari opis aku ni.. cissssss ~~ sbb tu la lambat sket aku apdet hr ni, bru smpai opis ni, fuhhh penat ~ @penat

Citer di atas adalah rekaan semata2, agaggagagaggaaaa @guling tp aku mmg meses betui bos gtao aku lupe jln nkg opis, hihihi punye la lemau tamo g kerja lg hr ni, @sengihnampakgigi

Ok dah dah merapu tu, jum citer pasal raye hr tu, hihi.. actly taun ni, xramai adek badek berkumpul, ade yg turun kuantan sblm raye, pastu time raye ngn family belah mertua, kaklong ngn kak ngah masing2 dah ade anak menantu ngn cucu masing2, so derang dah berkampung kat umah masing2,makanyeh xramai la yg beraye kat umah aku kali ni.. tp tape, aku tetap raikan raya kali ni ngn gilang gemilang dan terbilang agi.. huh ! @adil

Ni raya pertama, nak tao sbb pe aku edit gmbar cmni?? hihi, actly taun ni tade tema pun, so baju kaler cmpur2 je, tp sbb aku nak bg nampak seragam sume, so aku edit cmni, haaa.. nmpak seragam kan??? dgn langsir2 kat blkg tu pun dah nmpak same kaler ngn baju2 kiteorg, huhuhu.. owhh yep, ms ni baru je balek dr semayang raye, cepat2 nk brgmbar sblm rumah kene serbu, sbb tu mak aku xnyempat2 dah nk cabut telekung semayang die, tetibe nmpak die sorg puteh kat ctu, haishhh ! ayah tu plak dr kat kubur lg berspek itam, silau katenyehh.. @hensem dan2 dah balek umah nk bergmbar pun tamo cabut, ensem sket katenye.. aiyooo... kaco kaco ~

Nak citer psl menu lak, memandangkan yg bertugas kat dapur 2 org je, [aku ngn kakzah] so.. mmg le bz giler, xnyempat2 nk snap gmbar mknn ke, gmbar tetamu ke hape, ishkk.. antara menu dr raya pertama hingga raya ke 5 trus la aku taruk ek.. hihi

Menu raya 1
Lontong + smbal bilis
Ns minyak + gulai ayam kampung
Rendang ayam
Ns impit

Menu raya 2
Soto
Rendang daging
Ns impit
Spegeti [spaghetti]

Menu raya 3
Mee bandung

Menu raya 4
Ns ayam
Sup gear box

Menu raya ke 5
Behun sup
Mee rebus
Nasi puteh + kailan ikan masin + telur dadar + ikan goreng

Perghhhhh.. menu yg terakhir tu lah yg paling sedap skali rasenye smlm, sbb cam dah lame giler xmkn nasi putih ngn lauk, hihihi.. sume menu kat atas tu masak dlm kuantiti yg byk okeh, cam nk bt kenduri dah aku rase, awat taun ni cam ramai sgt dtg beraye yek? smpaikan raya ke 5 pun ramai lg yg dtg serbu? huhu.. tp xpe, aku ske tgk masing2 balek dgn muke kenyang @kenyit

Open house maybe ujung2 bulan ni baru nk buat kot, sbbnye stok beras untuk buat nasi dagang masih belum terusik, huhuhu.. k la, tu je yg nk crite kot, nk g tapau mknn la.. cam dah giler x g tapau nasi kat food court blkg ni.. hihi blk mkn karang bru g jengok blog korg 1-1 ek.. daa~

p/s: gmbar ni tade kene mengena ngn citer raye kat atas, cume saje nk tayang langsir baru.. muahahha...


x-1:39 PM -
nano .
30 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )
  • yeay yeay !
  • laye..layee...
  • Selekeh
  • Majlis berbuke pose..
  • huh ???
  • Gapo eyh?
  • wow !!
  • Dah beli
  • woh stor @ stia @ stapi

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.