<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Risau laa..

Friday, October 10, 2008

Bukan xmo apdet, byk citer..tp cam tensen je,, smggu da tggu xdtg2 lg, waaaaaa... @nangih dah minum coke, mkn nenas pun, tamo gak.. ishk, takottttt ~

[family kak ngah, besar kan? bdn pun bsr2, huhu ank die 9 org, menantu 2, cucu sorg, yg tas pelamin tu ank die no.2 kawen]

Ermm.. smlm kak ngah call, die ckp anak die [yati yg duduk pegang baby tu] operate, sbb baby meninggal lam pewot, 6bulan dah, ckup sume sifat baby tu, siannye.. @gigil takziah tuk kak ngah sekeluarga, sian kak ngah bru nk timang cucu baru, xde rezeki.. aku pun, huhu cucu die, cucu sedare aku gak, eh aku dah de 7 org cucu sdare tao, korg ade? @sengihnampakgigi [kaklong dah de cucu 6org] , korg mesti pelik eh.. aku dah de cucu pun, huhu xde pe yg peliknye, dah ank buah aku yg nk kawen dlu, gatai ! xpe la.. aku ngalah.. hihi ank2 buah dah besar2 kan, [ank buah 31 org stakat ni] xpe la, bg derang dlu, bukan nk citer psl tu sbenarnye ni..

Nak citer psl yati tu, die tu mude staun je dr aku, anak kak ngah yg no 3, actly die ni dlu de mslh sket, dah form 3 tp xpernah dtg bulan lg, [bley ke aku citer psl ni kat blog?hihi] tp tiap2 bulan mesti saket cm senggugut, ingat saket biase, walhal kalu dah umur 15 thn tp xdtg2 lg, mesti la dah risau ek.. last2 xtahan sgt, pi cek kat spital, baru lah tao.. rupenye de mslh sket kat dlm, tersumbat doc ckp, so kene refer ke HUKM tuk tebuk.

Tp sblm operate, doc ade cakap, kemungkinan besar, lepas operate, yati xkan boley mengandung pasni, sbb dah tebuk kat rahim ke ape ntah. So, kiteorg terima je la, dah ketentuan mcm tu kan, asalkan yati selamat dah. Lepas pd tu sume dah ok, ..

Xsilap aku la, umur yati 19, ade org melamar die, tp kak ngah aku ni trus trang la ngn family lelaki tu yg yati xdpt nk bg zuriat nanti, kene la inform awal2 kan, takot family lelaki xske.. tp xsangka lak family lelaki tu bley trime, lgpun lelaki tu pun syg giler kat yati ni... maka kawen la derang tu..hihi dah jodohkan.

Dlm 2taun camtu, yati dpt tao yg die peknen, ajaib x? kuasa Tuhan kan, dah die nk bg rezeki, memang terkujat sgt2, hepi toksah cakap la.. dah doc kate xley kan? dah pasrah.. tup2 tao peknen, sape xhepi yek? pulak tu menantu sulung kak ngah, bukan main hepi lg kak ngah tu awal 40an dah timang cucu.. pastu, doc ckp lain plak, cume bley peknen sorg je, lepas ni xlekat dah.. ok je, xkesah, dah dpt sorg pun dah syukur sgt2 kan..

Skrg ank yati tu dah staun lebey, lelaki, ade lesung pipit lg, perghhhh mesti ensem besar anti, hihi.. tp kannnnnnnnn.. tup2 smlm kak ngah call gtao yati operate coz baby ninggal lam perot, Eh? ms bile die peknen kali ke2 pun aku xtao, huhu.. tp lg skali pelik la kan.. kate xley da? Tuhan bg rezeki skali lg, tp umur baby xpanjang.. 6 bulan je sempat duk lam perot ibu dia.. @sedih xpe la, harap yati tabah k..

So... kesimpulannye.. dah tao nape aku risau sgt skrg kan?

aduiiyai.. mcm karangan hape dah aku karang ni.. hihi sowey ha, k2 dah.. pisss @adil


x-11:52 AM -
nano .
29 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Kek Lapis Asam Duit
  • Menu raya ke 4
  • Lupe jln nak ke opis,
  • Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )
  • yeay yeay !
  • laye..layee...
  • Selekeh
  • Majlis berbuke pose..
  • huh ???
  • Gapo eyh?

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.