<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Nano !

Friday, August 29, 2008

2hari berturut turut de parcel smpai kat umah, v7hoho.. yg klakarnye, stiap kali abg posmen tu mai anta brg, stiap kali tu la derang tanye mak/ayah aku, ape nano ni? sape nano ni? nape name die nano?? nano ? apekah?? *sbb aku suruh taruk name nano je kat alamat tu* ishk.... xpasal2 abg posmen tu dpt dgr ceramah forum perdana free2 je dr mak aku.. @cakapbla bla blaa.. pjg lebar citer okeh, sejarah titik bermulenye lekat name nano tu, siap bgtau name sbenar aku berbintikan sape lg, huhuhu padam muke posmen tu, sape suruh tanye, mak aku tu bukan reti ckp spatah spatah, peramah la katekannnnnnnnn~ kuikui~ ok stop. citer pasal parcel td..

Parcel pertama aku pat baju, yeay yeay dah smpai ~ T ni tempah kat cuda, ske sgt2 tgk T yg die wat, kiut2, tp sbb kan aku ketandusan idea tuk design caner, wat camni jadik lorr.. simple je,
na
v7no *maksud tersirat tu yerp* ade yg dah tao kan? huhuhu, kaen die lembut, bes pakai.. korg g ar tempah ngan die plak ehh.. *pomot sket*

Tapi silap hb la plak, aku mintak saiz M, yg konon2 nye muat tuk aku, nk amek saiz S takot sendat lak, tp bile dah bukak tgk, ya ampun ! bapok le besornyeh saiz M neh, v7*ayah siap sound, xpe la beso, ley bg ayah pakai, Eh helooooo ayohhh.. tgk baju ni, NANO okeh, bukan Haji Mohamed Daud hor,* huhuhuhu

Tgk ar, siap huruf N & O duk bawah tiak lg, huhuhu, terase diriku begitu selimmmmmm kecit kan?? v7 hihihi perasan di ctu..

Parcel kedua dpt dr ninie, wahhhh.. me spesel kah ninie?? hihi.. tenxs ha.. v7ninie kasik mantal luv comey ni ngan set fruitpicks kek yg ni,

Omey kan?? engat x ri tu cik julia kiter penah gak kasik set stoberi fruitpicks yg lebey kurang ni, klu nk tengok clik sini, maknenye aku de 2 set fruitpicks ni skang ! wuwuu.. bessss.. tp tabley gune lorrr... sayang ! nk simpan je.. xpe kan?? v7

p/s: baru lepas g antar kecikkan tee nano tu kat kedai bundle td, 5hengget je kene, murah kan??v7 yeay sok ley kai tee baru


x-1:23 PM -
nano .
26 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Tempahan di buka sekarang !
  • 1 Pakej
  • Air Terjun Sg Pandan
  • Penempekan lemak secara berleluasa
  • Hepi besdey !!
  • Malu bertanye, sesat jalan.. ceh !
  • ARANAB ??
  • Mensampah ai~
  • Terpeleot
  • Baby watermelon

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.