<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ARANAB ??

Monday, August 18, 2008

bukan aku silap eja yerr...

Nah ! ni la hasilnye pergi klantan hr tuuuuuuuuu.. gempak x?? konon nk sopim raye kan.. ehh, tp mmg sopim raye pun, biasenye bulan pose, mesti mak aku sebuk cari beras mahai2, tp kalu kat pasaran beras plg mahai/beras wangi brand faiza tu kan, tp dah pernah try beras tu taun lepas, xbes mane gak, mane bley tanding ngn beras siam ! hohh ! ni lerr beras tu.. dpt gak aku rembat 2guni, makanyeeeee.. raye taun ni bergantang2 la nasi dagang mak aku buat yeee.. so sape nk mkn ns dagang, mai2 beraye umah ai.. hihi, beras ni cume didapati kat klantan je, ke kat negeri lain ade jual?? risau gak ms bertolak balek hr tu, kot2 ade roadblock, xpasal2 aku dicop seludup beras siam kan, seb bek lew xde.. huhuhu..

Actly mmg aku nk sopim baju raye konon2nye, tudung pe sume, tp ape nk wat kan, mase membatasi segala.. ceh ! nak xnak sopim kat kuantan jugak lorrhh..

Owh.. nk apdet sket psl mamat yg menumpang tu, hihi *cm jaat je aku ni* ..yes ! seperti yg dijangkakan, time isi minyak, die ley wat dunno jep, baekkkkkkkkkkkk punye cilok ! dah la time nkg, kiteorg kene patah balek untuk amek die yg amat jauh, pastu aku bg can die duk dpn, sbb aku ngntuk sgt2, so aku harap die dpt la teman driver, layan borak bg hilang ngntuk (bertolak kol 5 pg yer).. alih2 die pun tedo ! uurrrgghhh !!! xley arap !

Sampai je kb, bg die bwk, sbb abg aku ngantuk sgt da ( abg??? ), tp xley nk layan tedo gak, jap2 kene tepuk peha, coz mamat ni xtao jln, adoi yaaaa.. @tensyentensen di ctu.. smpai bdr kb dlm kol 10pg, lepak kat dataran ape ntah, mamat tu g toilet, so sgt la gigih kiteorg plan tuk halau mamat ni, hihihi jaat kan? dan akhirnyee...@nari

kiteorg dpt balek berdua je ke ktn hr tu, yeay yeaa v7 sgt syiokk.. bukan pe, klu ade org luar segan sket nk ajak berbincang hal2 personal kan, lgpun lame dah tggu mase sesuai nk bincang, masing2 bz je manjang.. time travel jauh cmni bley ar borak panjang kan.. tambah2 lg time balek aku yg drive, so bg die rehat puas2 lepas coz 2mlm xtedo.. Dpt la singgah byk tempat gak, memborong buah salak berkilo2, hikss.. singgah umah sdare mare die.. @senyumkenyit ceyyy.. 9taun kenal bru kali neh nk kenalkan ngn kaum krabatnye, apekah?? huhu..

Eyh, ade citer panas sket psl pengantin yg aku g kenduri hr tu.. sambung next entry ehh.. tggu~ v7

p/s : prasan x, aku lsg xamek gmbar sepanjang g sane, sbb batery enset low lew.. grrrr..


x-4:17 AM -
nano .
18 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Mensampah ai~
  • Terpeleot
  • Baby watermelon
  • Tunang jugak akhirnye..
  • Dah siap..
  • Terpengaruh
  • Bercuti..
  • Hohoho
  • Semalam..
  • Kalu dah gatai..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.