<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Semalam..

Monday, July 28, 2008

Sowey haa.. lambat sket apdet, saje nk suruh korg tgk gmbar xsnonoh tu lelame.. heehe, ske la tu @siul

Semalam, pepagi buta lg da dpt meses dr ank buah ajak kuar g kedai buku, hoh.. @topi sebagai mak sdara yg prihatin, errr...ye kerr??? @mata trus bersiap ala2 kadar , pikup derang kat umah n zassssssss~

Tu dia.. smpai tergaru2 kepala tatao nk pilih yg ne 1, yg aku ni nak basi nunggu ok, engatkan g kedai buku, ambek, bayar, trus blah.. tapiiiiiii.. bley lak derang buat kedai buku tu cm library je.. 1 buku, dekat 15min duk belek2.. adeshhh dekat sejam gak aku tercongok kat ctu, grrrr... v7sabar2

Settle kat kedai buku, xtao nk pusing2 mane.. alih2 usung derang g tgk wayang, KUNTILANAK, hihi ekceli start kua citer ni, aku da xcited nkg tgk,, syiokk wo0oo tgk cite seram2 ni, ley jerit2 lam panggung tu, sukeeeeeeeee v7hihihi..

Ekceli citer ni 18PL tao, mase nk beli tiket, akak tu tanye, "sume 18 dah ni?" .. "yup !!" laju jek aku jawab.. hihi, padahal bebudak yg aku usung ni masing2 15 & 16 taun je.. tp, mayb derang ni tggi2 kot.. so org ctu xamek pot la.. hihi klu x, mmg sah2 aku tercongok sorg2 layan citer ni.. huhu @jelir

Muke sape lg seram? ngeh.. angahhhhhh !!! su suruh buat muke seram la dol, ko buat muke lawak ape kes??v7 grrr... ekceli citer ni name je citer seram.. tppppppppppppppp xle seram mane, aku menjerit xsmpai 10x pun.. dah la xpaham jln citer.. xbes xbes !!! @takbole korang jgn tgk citer ni tao.. hishh.. nyesal sungguh, terbang 24hengget aku smlm.. @gila

Pas tgk wayang, nkg mkn2 dlu, tp dpt meses dr 'dia', ajak ikot g tt club kete, bedesup plak balek anta bebudak ni.. pastu kua smula..

Cun kan gambar ni?? err..maksud aku, pokok tu, elok je duk tengah2, pastu cm lawa jerrrrr... hihihi, ikot derang ni lepak kat taman kerang smpai ptg, tp yg dtg cume 6buah kete jek, xbes lasum.. ciss ! wat penat je @penatbalek dr tt, kakak ipar lak meses, mintak antarkan abg aku kat terminal, die nk g kursus mlm td.. perghhh.. balek umah jap, salin cardigan, coz cam sejuk je mlm td, g amek abg lak, lepak2 kat terminal smpai kol 10.. pas die nek bus, baru aku blah.. balek2 umah, cuci muke trus tedo.. penat !!!! smpaikan hr ni, pun terlentuk2 je kat opiss.. aduii.. nk smbung tedo g.. daaa~

p/s: rase2 korg, brape kali aku mandi & brape kali aku mkn smlm?? jeng jeng jeng...


x-2:34 PM -
nano .
19 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Kalu dah gatai..
  • Limited Edition
  • xtvt sabtu ahad..
  • Lemak
  • Ah doi~
  • Perabeh duet
  • Baby Girl
  • Tangan kiri plak..
  • Tompom tompok
  • Parcel

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.