<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Perabeh duet

Tuesday, July 15, 2008

Sowey haa.. xprasan blog cm xberapdet bape hr da.. v7 hihihi ampun ! ekceli smlm bos turun kL ngn dato.. hoho ape lg, mula la xsenang duduk aku kat opis ni, mcm panas je montot klu duk lelame kat depan pc ni kan.. so,, jom la kiter amek angin kat luar yek.. hihihi, shhhtttt..jgn gtao bos tao ! v7
Memule g ushar kat butik v7 ANAKKU dlu, masuk tu pun sbb ade SALE, klu x... jgn harap aku nk jejak msuk lam tu, mehei !! huhuhu.. carik2 dan jumpe baju neh !
Kiutttttttt sgt2, hihi.. tp berkenan yg spasang ni jek, yg lain2 byk baju dak besar2 dah.. ishk, pastu nawaitu sterusnye, ingt nk pusing2 ala2 window sopim jek, ntah cmne bley ternmpak tudung neh..
Corak die lawaaaaaaa.. nmpak 'bekeng' kan?? aku trus rembat 2lai, hihihi.. padahal corak same jek 2-2 tu.. huhu *cop !! ari neh aku dah pakai tudung coklet tu,* wiwiiwiii~ v7 xde lak icon yg pakai tudung eyh??hihi

p/s : izza, ni la ropenyeh tudung mortada yep..xkenal hor?? ishk ishk ishkk..

Tudung pun dah naek arge skarang wehhh.. adeshh,bukan sket2 lak tu.. ampes tol ! gara2 minyak naek la nehh !!! grrrr... v7 seb bek la aku ni reti pakai tudung murah2 je.. huhu

Dah dpt tudung 2lai, engatkan trus nk balek opis, tp ntah cmne ley TERmasuk satu kedai ni, pastu TERnmpak la set pinggan mangkuk karer PINK gtu.. err..ni kes terpengaruh ngn kak viruspadu la ni.. hihi.. pantang nmpak mende2 pink ni,v7xpasal2 TERambik dan TERbayar la utk beberape ketoi mende alah neh... tp x amek satu set lengkap pun, just amek dulang (1), gelas (19), mangkuk (2), pinggan(6) ngan piring(6), gelas tu aku amek byk apsal ha?? huhuhu bru prasan...
Da berat bibit kat tgn,, xreti2 nak balek opis??? hiks, tp xtvt tu xbenti kat ctu je, balek kerja ptg tu plak.. sempat g singgah kedai prabot, cadangnye nk ushar set meja.. errr meja ape org panggil eyh?? yg letak kat luar umah utk minum petang tu... ape yek?? huhu ape2 je la.. tp xjumpe yg berkenan.. pastu tetibe lak ternampak meja sisi yg neh,
Ingat x ms aku g JB hr tu, ade beli bekas lilin berkaki kan?? sbenarnye bekas tu still lam kotak, sbb tade meja nk taruk,, hihihi.. bile nmpak meja ni offer lak $99 je, trus pejam mate.. rembat !!! err.. ok meh??

Pagi ni lak, mak mintak wet nk beli simen, tgk2 wallet tinggal 7henggetttttttt ko !! rase cm nk pengsan jap ! tu je tinggal tuk ke akhir bulan ni.. adeshh cmno eyh?? errr... sayam, owg da tade wet lanje neh.. err, sile la.... v7

Sekian tuk entry perabes duet ! daaaa~


x-12:00 PM -
nano .
23 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Baby Girl
  • Tangan kiri plak..
  • Tompom tompok
  • Parcel
  • Cuai
  • Takot ujan..
  • Tukang umah
  • Bosss...gaji sy masuk xhr ni neh???
  • Majlis Pernikahan..
  • oo0oo haiyooo !!

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.