<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Cuai

Monday, July 7, 2008

Waaaa.. pg neh kat kuantan sejuk kilerrrrrrr.. bessshhh !!! kol 11pg pun cam 7pg jek, ala2 kat genting gtu, hihihi.. sbb tu nk apdet blog pun cm selowwww jek, malasss.. tedo bes ni, @siul

Alhamdulillah demam aku ok da sket2, berkat doa korg sume, cewahhh.. cmni la klu demam, nk harap aku telan obat, mmg payahhhh !! tggu die baek dgn sendirinye, walaupun lambat sket la.. tp yg peliknye, aku takot ngn obat, ngan jarum xtakot lak eyh?? @mata huhu~

Petang smlm, ade kempem derma darah kat megamall, jom jom tgk ape berlaku ..
Anjuran Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan,
Dah daftar, tggu turn tuk ujian darah plak.. darah jenis O.. @bidadari besss, sume drh bley msuk kan?
yg syioknyeh, wlaupun ramai org yg dtg, tp aku special sket.. xyah tunggu2, hihi., sbbnye mase tu kol 2pm, aku dah beli tiket wayang kol 230pm, so derang utamakan aku dlu, wahh takot sgt terlepas citer HANCOCK tu,
Suntikan pertama, ekceli ni kali ke 4 dah aku pernah menderma,, tp yg ptg smlm saket yg amat,
pelik@soal nk pump darah pun xlarat, pastu aku pggil petugas tu tuk cek smule tgn aku apsal saket sgt @sakit, bile die cek, muke die cuak gilerrr.. pastu aku dgr die ckp kat staff sorg lg, tgn aku dah bengkak, silap cocok kah?? apekah ?? Wallahualam, bertalu2 die mintak maaf, bertalu2 aku tanye knape die xjawab, ampess !! die cabut smule jarum, then cubaan tuk cucuk skali lg.. adeshh.. sabor je la,
suntikan ke2 x saket da, bley pump, aku pump cepat2, sbb ank buah aku dah merungut2 coz nk dekat kol 230 da.. huhu
ni yor darahnye.. byk ehh?? adekah aku sudah turun 5kg smlm?? hihihihi prasann @sederhana
die kasik obat ni coz katenye, yg bengkak ms mule2 cucuk tu akan ade effect nanti, errr??? so kene mkn ubat ni, sbb amek mase berminggu gak tuk baek.. gilerr ke hape?? aku xreti mkn obatlaaaaa !! adoiii.. ishk.. bile dah cabut jarum, die mintak aku tggu ctu 10minit lg, sbb aku dah pucat, darah still ngalir coz silap cucuk memule tu.. tp bile tgk staff tu pergi tempat laen aku cecepat turun dr katel pastu blah.. hihi lantak ar, wayang dah start wehhh.. xkoser nk nunggu dah, tp dah pesan kat ank buah, kot2 aku pengsan dlm panggung kan, pandai2 la ko usung bwk balek aku kang.. huhu, tp alhamdulillah, xde pe2 berlaku cume saket yg memule cucuk tu still terase smpai loni.. nk tgk kesannye??
Nah !! lebam teruk eyh? nmpak x ijao2 tu?? lebam ni akan bertambah2 gelap nanti,
amek masa lam 2minggu gak nk ilang katenye,, see... darah beku pun ado kat dlm tu..
hishhh.. adekah petugas tu yg cuai?? atau apekah?? sbb sebelum2 ni, tiap kali derma, derang amek dr tgn kiri aku, kali ni amek dr tgn kanan.. xpe la.. tggu 2mggu lg, tgk baek ke x eyh??


x-10:27 AM -
nano .
24 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Takot ujan..
  • Tukang umah
  • Bosss...gaji sy masuk xhr ni neh???
  • Majlis Pernikahan..
  • oo0oo haiyooo !!
  • Dipaksa kawen ??
  • Akan menyusul..
  • Mari menanam pokok.
  • Perah perot,
  • Nasi bubur / air

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.