<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tukang umah

Wednesday, July 2, 2008

Ingat x lg citer pasal tukang umah yg renovate umah aku dlu? pecahkan dinding, pastu biarkan cmtu je... aku gak xlena tedo mlm bile dinding ternganga.. tukang umah tu aku dah pecat *cewahhh cam aku bos jek* so skunk dah cari tukang umah baru.. yg baru ni wat kije bess.. cepat siap.. sebabnye?? pagi2 bute kol 730 tu dah dtg, aku pun x bgn tido lg time tu.. huhu.. balek??? kol 3 pagi okeh.. ade ke tukang umah rajen cmni kat tempat korg?? hihihi.. tp makanv7 minum mak aku tanggung la.. sbb tu die cm malas jek nak balek umah.. huhu~

Skunk dlm umah aku dah siap spenuhnye.. tinggal kat ruang tamu luar je nk tebok dinding tuk taruk sliding door.. dlm duk bergerudi sakan tu.. aku mintak ar tlg tukang umah tu tebuk sket dinding kat dlm ni tuk taruk skru, aku nk gantung cermin.. lepas tu aku kuar bdr jap, balek je dr bdr.. tgk cermin dah siap tergantung.. hoho mula2 cm hepi, tp bile tengok lame2, cam tergamam sket.. apekah??? tengok ar gambar ni..

Ruang antara 2 bilik, mulanya aku nk taruk cermin besar & panjang kat sni.. tp dah ade cermin ni, taruk je la yg ni.. bukan pe, mane la tao kot2 kuar dr bilik, xpuas lg nengok cermin lam bilik, nk tengok kat luar plak..hish pompuan pompuan nk belek2 muke v7 dulu depan cermin kan.. nk betulkan tudung ke hape ke.. tp......... yg sengalnye tukang umah ni.. korg prasan x??? v7
gmbar ni aku black n white coz mate kanan aku merah kiler.. @hensem xbaek2 lg dr hr tu

Aku berdiri tu yer..bukan duduk. dan fyi, tinggi aku 160cm, adekah aku pendek sgt?? so..klu aku berdiri pun xnmpak muke kat cermin.. ape kejadahnye letak cermin kat ctu?? ke nk aku lompat2 kijang v7 depan cermin tu klu nk belek muke, ke nk aku berdiri atas kusi??? adoiiiii.. buat kije xpikir ke?? kalu nk gantung ayat2 kursi ke, gambar2 perhiasan ke, xpe la nk taruk tinggi melangit kat shiling skali pun, ini cermin bang oiiiiiii ~ hishhh.. hangen betoi.. v7dah dah ! cabut balek !! gantung bawah sket.. pastu skru yg ade tu tanggal..klu dinding tu berlubang, tampal balek ngn simen, pastu cat smule tempat yg osak tu.. huh ! v7 marah ni. Ni yang xsabar nk balek ni, nk tgk ape tukang tu dah buat.. huhu.. eyh ok la.. nk blik dlu.. daaaa~

p/s: ari ni gaji da..v7 yg syiok tu, gaji naik lagi tuk kali ke2..
yeaa yeaaa nk g copim ~ sayam boh !! muaxch !v7


x-1:45 PM -
nano .
25 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Bosss...gaji sy masuk xhr ni neh???
  • Majlis Pernikahan..
  • oo0oo haiyooo !!
  • Dipaksa kawen ??
  • Akan menyusul..
  • Mari menanam pokok.
  • Perah perot,
  • Nasi bubur / air
  • Budak kampung..
  • Yang lepas..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.