<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Parcel

Tuesday, July 8, 2008

Petang smlm ade parcel dr pos laju smpai kat umah.. weeee.. v7 xcited sgt2,
smpai juge, pes taim sopim on9 ni... hihihi.. jum ushar ~
Risau si penghantar ni sbb taruk name nanonano jek, hihihi.. xpe abg posmen
tu dah biase ngn name ni.. ayah aku pun dah biase trime parcel atas name ni.. huhu
Aku de beli baju kat sni v7an wardrobe, ekceli dah lame aku ngidam nk sopim on9 ni, tp ye la kan, kite xley try, so cam xpuas ti la.. tp kali ni nekad, jumpe satu baju ni, aku berkenan sgt2, wlaupun dah tao body aku cam xley ngam pakai baju2 cmni, aku belasah gak beli huhu..

p/s : gmbar aku pakai baju ni terpakse delete atas sebab2 tertentu, seksi org kate.. huhu ampun yep :)

Ape yg aku ske sgt kat baju ni.. corak die !! lawo0oooooo.. cam ala2 flora & fauna gtu..munge2, hihihi pokok besar de, pokok kicit de.. kiut jek.. cewahhh puji baju senirik.. v7 huhu, tapiiiiiiiii.. yang sedeynye, haaaa..kan dah kate, aku xley pakai v7 huwaaaaaaa.. cmne ni??? seyes cm pembarot nangka !!! ketat sgt2, v7.. sedeynyee.. ms aku pkai ni aku sarung tight kat dlm, so bley ar masuk, kalu kai jeans, haram ley muat tang montot tu.. alaaaaaarrr xskeee !!! so cane?? ade sape2 berminat tak?? harga bley runding eyh.. harap2 ade la org berminat sbb aku nk beli baju laen, yg xde getah tang peha tu.. nk beli baju longgar2 jep.. huhuhuhu sedar diriku begitu berisi.. wuwuuu ~ sape nak pm nano okehh.. baju ni sedap pakai tao.. soft je kaen die.. aku tao korg2 sume selim melim je sume.. kurus2, so bley arr.. beli arrrr.. yek yekk?? v7

Huh abes kisah citer sedey, kite ke citer hepi lak.. ceeaaaa... ahad lepas de jumpe juliahoneyshakes.. ekceli dah lame die nk jumpe, tp slalu je xberkesempatan kan.. name je duk satu bandar,, huhu.. dan.. die sbenarnye nk kasik ini !
rasenye sume kenal ju kan?? die mmg pemes sbb kegilaan die kat mende2 yg kiut2 je sume.. lawo2.. alahai.. padanla tuannye pun kiut..hihi, tgk ar kotak ni pun dah kiut sgt, syg nk bukak.. huhu.. ape kat dlm eyh??
yeay ! die kasik sepotong kek stoberyyyy.. nyum2 sedapnyeee v7
Errrr...tp kek ni xley mkn yepp.. sbenarnye mase mule2 bukak tu, aku pun xtao ape bende ni, lepas bace surat ju kasik, baru tao mende alah ni set stobery fruitpicks, & ju ade ckp yg aku ske mkn colek/rojak buah, so bley ar gune mende ni, adeshh sayam.. klu dah comey gni gaye.. xkan nak gune?? sayangg wo0ooo.. huhuhu btw, tenkiu ailebiu sayam kasik gift ni, na nk simpan je la wat perhiasan..tamo gune bley?? hihi.. sayam ju, next week na nk tgk hellboy la, jom !!

APDET : baju dah jual kat dayu.. esok pos, yeay !! tenxs dayu :)


x-11:09 AM -
nano .
26 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Cuai
  • Takot ujan..
  • Tukang umah
  • Bosss...gaji sy masuk xhr ni neh???
  • Majlis Pernikahan..
  • oo0oo haiyooo !!
  • Dipaksa kawen ??
  • Akan menyusul..
  • Mari menanam pokok.
  • Perah perot,

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.