<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Malu bertanye, sesat jalan.. ceh !

Tuesday, August 19, 2008

Cakap pasal citer panas je, berebut org nk tao ehh, hihi actly, xle panas mane citer ni, cume bg aku, mende ni sgt panassssssss, adeshh.. kesat peluh jap @penat huhu..

Sblom buat entry ni, ade la dekat 84x aku pikir, betul ke ni, bley ke? nak publish ke, publish kan, sok sok ade lak langau yg sound bukan2 lak, hish.. mintak siseh langau tu masuk sni lg, hoh !

Byk lak mukhadimahnye, citer je la, hihi.. err, mungkin bg org yg dah berkahwin, mende ni biase je kot, xpun mesti korg ckp aku ni kolot ke hape erk, tp seyes aku kaget weh !@mata Hr tu mase g kenduri kat klantan tu kan, yg si pengantin lelaki ni bley tahan la ensemnye, putih lak tu, tp dulik la kan, laki org dah, hihi.. yg buat aku kagetnye, err bile dah putih melepak tu kan, bile ade ape2 je tande kat leher tu, *paham2 la ek* of course la tereng n jelassssssss je nampak yek? bukan sket2 yek.. penuh !! errr.. apekah? seyes aku ckp, aku MALU ! @malu memandangkan kami tetamu dr jauh, so, pengantin lelaki ni byk melayan kami la kan.. yg xsedapnye, prangai pelik aku ni, pelik ke?? boley x, pengantin borak ngn aku, aku pandang bawah ?? patot x??? huhu.. bley aku segan nk pandang die.. dah tu die borak lame2 ngn abg aku pun, trase cm nk tarik2 je abg ni jgn ckp lame2 ngn die, errr poyossss je minah ni kan @ulatbukuyerr..aku kolot, ishk..

Tp bg aku la kan, yg belom kawen ni, err.. konon2 nk bg nasihatla ni, @cakaphihi.. bg pasangan yg bru bkahwen tu, kot yer pun nk bercinte sakan mlm2 terindah tu, agak2 la kan, sok sok kan ade majlis lg, tetamu ramai dtg, korg jd perhatian, klu pengantin pompuan xpe, ley cover2 yek, tp pengantin lelaki mane ley cover2 kat leher tu, so.. cube la jgn di buat dlu, xpun buat kat tempat2 yg terlindung ke.. eyhh pandai lak aku ngajar.. hihi, maybe bg derang, mende cmni bley buat die bangga kot, tp klu ade tetamu prangai pelik cm aku ni, @topiksian la kan? sbb aku jd xslesa sgt2 kat majlis tu, tambah2 lg nk melayan pengantin borak.. boley gtu?? ishk.. xskenye prangai cmni, huhuhu

Ok dah stop citer tu, hihi v7errr lg satu aku mushkil kan,, kalau kat kuantan la, majlis menyambut menantu ni, lelaki ngn perempuan dtg serentak kat umah lelaki, tp kat klantan, lelaki ade kat umah, pengantin pompuan xsmpai lg, apsal ha?? bile tanye pengantin, die ckp.. kenduri umah pompuan, pompuan tggu kat umah, so time kenduri kat umah lelaki, pengantin lelaki plak ar tggu pengantin pompuan, err paham x?? oowhh sayep sgt pelik. huhu@soal

Dan kat majlis tu kan.. memule aku xprasan pun, ntah cmne bley abg aku tegur, apsal majlis ni semuanye ijao ek?? kanopi, baju pengantin, baju 1 family, door gift, kueh.. air pun ijaooooooooooo.. semua2 lahh.. humm bg aku mende tu biase je kan, tp bile msuk umah, penuh kat dinding gmbar Tuan Guru, oowhhh patotlaaaa, hihi mcm2 eyh, tp lawa pe ijao, nk wat ijao gak ar anti.. errr @siul


x-1:09 PM -
nano .
27 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • ARANAB ??
  • Mensampah ai~
  • Terpeleot
  • Baby watermelon
  • Tunang jugak akhirnye..
  • Dah siap..
  • Terpengaruh
  • Bercuti..
  • Hohoho
  • Semalam..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.