<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Snow White

Monday, March 10, 2008

Opsss ! opssss ! bukan salah blog ea.. dan juga bukan sudut mari bercerita ok, huhu saje nk tunjuk kat korang member baru aku ni, haaaa xcaye la tu, seyes wei !! snow white ni member aku, kamceng lak tu, haishhh.. kat mane aku kenal die pun xingat da.. tau2 aku usung die bwk balik umah, lepak2, dan2 tu jugak nenek kebayan yg anti giler ngn snow white ni bley dtg umah aku, holossss !! aku xtao pe die klentong mak ayah aku, tgk derang borak mesra jekkkkk.. yg aku ngn snow white ni dah ketar2 dah takot lam bilik ni, kunci pintu ape sume..ye la, kiteorg tao dah taktik nenek tue tu, dlm duk ketar2 aku berkurung lam bilik ngn snow white ni, tup2 aku rase nk terkucil lak.. adui laa.. nk kua takot ni.. seyes takot giler oowwhhh !! tp aku xley tahan sgt2 daaaaaaaaaaaaaa.. huwaaaaaaaaa nk nangis jek mase tu, last2 aku bgn gak g tencing.. erkk?? bangun???














hahahhahahhahahahha... budus punyek mimpi !! hampeh ! xde ke mimpi yg bes2 sket oi??? adoi la.. aku bukan budak bwh umor la nk mimpi2 snow white ni., urrrghhhh !! tengsen !! huh~

xyah tanye la aku brangan ape mlm td sblm tido ok, sbbnye aku kepenatan yg teramat sgt smlm bile ke6-6tempat kenduri kawen yg aku g smlm, semuanye aku rembat nasik tanpa belas kasihan kat perot aku.. huhuhu dah tu kenyang smpai tertedo.. ishk buruk sgt rupenye sampaikan termimpi mende2 karut gtu :p

p/s : byk keputusan pilihanraya yg mengejutkan kali ni,
calon yg tidak disangka2 menang,
calon yg dijangkakan menang pulak tertonggeng,
huhuhu wlaupun aku xsokong mane2 parti
+ xngundi pun, tp nak jugak la aku bersuara, bg yg menang tu,
harap2 berjalanla misi anda anda seperti yg diwar warkan
dlm manisfesto kalian tu yek.. heh ! adios~



x-9:08 AM -
nano .
21 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Bukit Tinggi
  • ada lagi ??
  • mendung la pagi ni..sedap zzZzz..
  • Geng baru
  • Hari ni
  • aku tergoda
  • Cap Goh Mei
  • :p
  • Tersebut al kisahh...taiyeebbbbb~
  • Taklimat di Putrajaya

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.