<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Cap Goh Mei

Wednesday, February 20, 2008

Hiks :p korang ni ngade ngade eyh.. dah bg klu, buat2 dak paham lak, huhu dah terang2 nano ade lg ptg smlm, maknenye x jadi g ar putrajaya tu, tp x jd g bukan pasal pe, kementerian tu mintak pospone lepas pilihanraye katenye, ampeh betoi ! ape kene mengene kementerian pelajaran ngn pilihanraye haaaa??? ishk... tp xpe la, kurang la sket debar aku kan.. tp aku tetap xley senyum lebar gak ye kawan kawannnnn, ingat x jd kali ni, bulan 3 ni aku x g?? hishh ! yg tu terpulang la camne aku nk mujuk bos nanti, tggu bulan 3 yeeeeee...so, korg2 boley lg teruskan doa2 korg utk aku yek. tenkiu ailebiuols..

keskeskes :p

ok nk citer psl esok ! esok hari cap goh mei (betoi ke eja ni?) ek?? huhu aku pun baru tao td, misslo cakap, esok cap goh mei, tp tadak cuti pun, cess ! aku ingtkan cuti, huhuhu, esok derang(sek2 cine) ni last raye, pastu lak, die cakap mengikut tradisi org2 cine dulu dulu kaler, derang ni yg lom kawen, masing2 pi buang limau dlm sungai, tp kat limau tu, tulis ar name dulu, untuk dpt jodoh katenye.. coz kat seberang sungai ujung sane plak, ade la masing2 g kutip, so, dpt name sape, itu ar jodoh die, kire sesi mencari jodoh ar hr cap goh mei ni ek?? sungai ngn limau yg jadi mangsa.. huhuhu aku pun kurang pasti, macam2 ar.. hiks :p tp skrg tradisi ni dah kurang di amalkan, maybe takot ikan2 sungai tercemar dgn limau2 cine tu kot? ntah ! huhuhu :p

tp kalu korg2 nk cube buley la, bg yg belum kawen la weihh.. yg dah kawen tu apekejadahnye nk menggatai carik jodoh lg hor?? ishk.. tp aku rase better korg taruk gmbar skali la kat limau tu, sbb org skrg xtengok pade name, derang tgk pade muke. ye dak?? cisss !! so, pastikan gmbar korg tu kalis air, xpun korg g ar liminite dulu gmbar korg sblm tampal kat limau tu, huwa huwa huwaaaa..

ape aku merepek ni?? :p


x-1:18 PM -
nano .
27 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • :p
  • Tersebut al kisahh...taiyeebbbbb~
  • Taklimat di Putrajaya
  • Mega Gathering 08 EFCM
  • AWAS !!
  • Gong Xi Fa Cai
  • Tganu
  • Main Make-up Make-up
  • Bz kah??
  • "bzbzbzbzbzbzbz"

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.