<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)

Tuesday, February 3, 2009

Dalam demam2 pun, gagahkan jugak nk mnaip neh.. huhu, memule td xde nafsu pun nk apdet blog, xlarat sgt dah ase, ase nk nanges pun ade..[aku klu dmm mmg sensitip sgt2, minum air msk rase pahit pun nangis, xlarat nk updet blog pun nk nanges, apekejadahnye ntah pangai gni, hish !]

Tp bile ade sesuatu yg mbuatkan aku sentap jap td, trus kobar2 nk apdet sni.. huhu,

Actly, 2,3 hr lepas de sorg member ni nk mintak tlg.. die bru je abes kontrak kerja dgn sbuah company ni, so skrg tgh menggagah cri kerja sna sni..

Dipendekkan citer, aku tlgla crikkan tuk die, siap antar die g interview lg pg td, same2 doakan die dpt trus la keje tu, susah hati je tgk die kehulu hilir cri kerja kan.. & resultnye.. mmg comfirm dpt.. alhamdulillah..

So isnin ni la start kerja kan, tup2 dlm ms yg same, ade company 1 lg yg die pernah antar resume mintak dtg interview gak hr senin ni.. hummm kalau korg cmne? company yg g interview pg td comfirm keje dah senin ni.. atau yg panggil g interview senin ni lg penting??? tp xcomfirm dpt lg kan ctu?? tp xsalah nk mencuba yg 1 lg tu.. tp tolonggggglaaa berfikiran cerdik pandai sket.. aduiilaaa..

Boley tak td die call company yg dah comfirm kerja tu.. mintak hr senin ni dtg kerja lewat sket
[hari 1st kerja pun dah mintak dtg lewat, apekes???? ] kalau korang bos , ape korang pkir? tp maybe bley dipertimbangkan kalau ade alasan yg munasabah kan.. hummm maybe..

Tp yang aku hotnye skrg...... !! boley die ckp kat company ni.. die dtg lewat dgn alasannnnnnnnnn kene pergi interview kat company yg lain.. wat de?????

Apekehalnye yg ko g trus trang ckp nkg interview tu yangggggg oii ! aduiila.. sah2 klu aku bos pun, aku dah reject ko awai2 !

nak tao ape org opis tu ckp dlm tepon ms die call tu??

" owhhh da dpt kerja sni, nkg interview tempat lain, so.. nmpaknye awk xberminat nk kerja sni kan? so.. kalau xberminat, cancel la.. ade 10 org lg yg menanti utk jawatan ini ! "

hambekk kau ! elok2 dpt kerja.. trus xdpt.. pastu nangis2 call aku gtau, panasssss je tinger dgr, mane x nye.. kite da tolong die, da bsyukur sgt2 da td die dpt kerja.. tup2 .. ??? kut iyer pun nkg interview tu.. xyah la smpai nk berterus trang kan.. tipu la sket2, ckp ade hal family ker.. ade appointment dgn doc ker kan?? menipu sunat la tuuu.. xkan xretii !! aduilaaa..

Dan skrg mintak tlg aku crikkan die kerja lg.. adeshhh xkoser da rase, geram weh !! kalau korg cmne???

p/s: sesuatu yg 'meng'hepikan telah 'meng'demamkan aku jugak dlm ms yg same.. wuuuu~ @gila


x-12:04 PM -
nano .
25 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !
  • Toink toink...
  • Puteh itu suci kan??
  • Aku Membizi
  • Hujan jerr..sejukk !
  • 50 - 50
  • Percubaan pertama
  • I'm Back !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.