<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Hujan jerr..sejukk !

Monday, January 12, 2009

Cakk !! haha... tuan blog ade la, cume bz sket dlm mggu ni,, tu yg nk apdet pom cam mls sket, sowey @ulatbuku tp alhamdulillah byk yg dah settle atas kerjasama ramai pihak yg baik ti lak nak mnolong.. syukran syukran @sembah

Owh yep.. jumaat lepas, lepas smayang isyak, pak ngah mghembuskan nafasnye yg terakhir...
al Fatihah ~ @bidadari

Memandangkan dah lame aku tak blk tganu, time2 cmni la bru ade pluang, hihi niat ke lain plak ekk?? jaatnyehh @waswas

Apa yg besnye balik kali ni, kuala terengganu skrg kan tgh meriah berkempen tuk pilihanraya yg tggl brape hr je ni .. bendera tepi2 jln toksah ckp laa.. dgn abg2 aku skali yg xtao pe2, join lepak kat markas pun dpt habuan, wahhh [50hengget 1mlm sape xnk kan?].. huhu, yg lg2 meriah bile part ekspo sane sni, kedai2 sume ade sales gler2, perghh mmg dasat ! malangnye time aku turun sane, poket tgh kempis, sadis @sigh

Tp sempat gak la rembat selai due yg berkenan, huhu.. rasenye skrg g mane2 je nmpak ramai sgt yg pakai tudung ikin tu ek, slame ni duk ushar2 mcm mahal je kan, alih2 boley kat sane ade jual dgn harga 10hengget???

Ni antara tudung 10hengget, tp klu nak tao, ni la yg plg mahal.. huhu yg akak aku rembat lg murah2, $7.90, $6.90, yg $2.50 pun ader.. giler, mane nk cekau tudung cmni dgn harga 2.50?? kat tmpat korg dpt?? hahha.. aku sauk selai jer, risau nk amek byk2, kan xterpakai mcm tudung syria tu.. mbazir je rase @senyum

Eh berbalik pd citer psl tganu, wahhh mmg hebat la kempen pilihanraya kali ni, sampaikan ayah aku pun sebuk dah nk balik duk tganu smula.. hahha, yg plg bes aku dgr, pasal pemberian laptop secara percume untuk stiap pelajar sekolah rendah.. @gila gler laaa.. tp untuk rakyat terengganu je yerr.. negeri2 lain jgn jeles, huhu.. siap nk tubuhkan kilang laptop lg tuhhh.. @duit pergghh !! projek juta2, byk gler royalti minyak negeri tu ek?? fiuu~ @siul

Apa pun kite tggu dan lihat je la nanti keputusan pilihanraya sabtu ni.. @topi


x-3:39 PM -
nano .
33 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • 50 - 50
  • Percubaan pertama
  • I'm Back !
  • Result PMR kuar hr ni
  • Kedai Mok sayep..
  • kepada yg berminat..
  • Histeria
  • potpuri
  • Agar agar cinta..
  • taraaaa~

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.