<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
I'm Back !

Tuesday, January 6, 2009

Hehe sowey haa, tuan tanah bercuti pjg kali ni, dari cuti akhir tahun, sambung cuti awal tahun [demam] sambung lg cuti banjir.. ahahks, sikit lg nak bersawang blog ni haa.. huhu..

Permulaan tahun bru 2009 ni diwarnai dgn kes yg syahdu sket, huhu tp alhamdulillah pengalaman yg dikutip tiap2 tahun mengajar erti bersiap sedia lebey awal, *ayat xley blah tuhh*

Pukul 5 pg mak dah kejut, mintak alihkan keta, pastu smbng tedo blk, sejukkk woo0o, dlm kol 8pg mak kejut lg, air da berebut2 nk msuk umah time tu.. hahha giler sewel kejap, bgn2 tedo tengah kepala weng2 tu trus angkat brg berat, kusi meja, sofa, rak tv sume berat2 woohhh.. berpinar sat biji mate @gila settle ruang tamu, berkejar g dapur lak, brg2 dlm kabinet ya rabbi punye bykk... pinggan beribu nk ngankat, patah kuku ai tao,, ekekeke

dapur yg slamat ditenggelamkan, .. huhu
ruang tamu bawah pom, hehe, ehh nmpak atas tu?? yerr.. umah aku cam 2 tingkat gtu kan,
haa yg atas tu slamat laa.. so brg2 sume bwk nek kat ruang tamu atas ni,

termsukla moto ni skali, cantek punye parking dpn pintu bilek, ahaks..
halaman rumah, yg berpayung tu akak aku, hehe ske sgt men air.. pejadahnye ntah sejuk2 tu,

jalan msuk ke umah, err xde nmpak jln da, sume air je..

mcm sungai pahang da rupenye, sbenarnye ni jln utama kg aku yep..
sebarang kenderaan tidak dibenarkan msuk da kecuali lori2 besar je..
klu msuk gak..alamatnye bertolak la kete tu ke bengkel, huhu
bangsal / stor / garaj kete yg sparuh tgelam..
nampak tu?? hehe abam2 bomba tengah 'ngusung' ayah aku, dgn kusi2 roda skali die angkat, mase ni dlm tengahari cmtu, ujan lebat gler, air makin naik, risao gak, so pindahkan la dlu ayah ngn mak kat 'rumah besar' [sekolah], hihi

Byk lg gmbar sbenarnye, tp cam mls lak nk upload, huhu.., nk crita psl basuh rumah pun mls, maunye x, main banjir ramai2, time basuh umah aku sorg2 jerr.. huwaaaaaaa @nangih elok jer abg aku pg2 ade tournament futsal, akak aku lak demam.. penjahat tol korg ni taoo dera aku sorg2, uhukk,, tp xpe.. dah warning awal2 kat mak, dpt duit sumbangan banjir sat gi.. jgn sape2 usikk eaa.. grrr !!

p/s: $500 mcm2 brg bley sopim tuh.. ekekke @nari


x-9:18 AM -
nano .
38 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Result PMR kuar hr ni
  • Kedai Mok sayep..
  • kepada yg berminat..
  • Histeria
  • potpuri
  • Agar agar cinta..
  • taraaaa~
  • Kene heret..
  • Cakkk !!
  • grrr...

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.