<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Kene heret..

Monday, December 15, 2008

Sambung citer smlm.. hihi balek je dr jogging tu, abg yg sorg lg call mintak dtg kat dia.. ekceli, dr tengahari tu da abg aku ni kua ngn tunang die, & sebagai adek yg menurut perintah, xckp byk la, laju je trus ke tempat die tggu tu.. rupe2nye, die nk ajak aku teman beli brg2 kawen die daaa.. coz mase bincang2 ngn family hari tu, aku yg buat list nk beli hape, nk buat pe, tup2 bile nk cari brg, nak cari aku jugak suruh pilih, hihi tp no hal la kan.. aku sukerrr jer~ @nggaya

Memule pi cari brg2 tuk kenduri dulu, ushar bunge telur, brg2 tuk door gift & tuala.

Kalu tgk betui2 ek, dkt rak yg derang taruk munge telur manyak2 ni, tetibe de beskut tiger lak kat bawah tu, bakpe gtu ekk?? pelik jap aku, huhuhu.. tp lantak la, janji jumpe ape yg nak.

Plan asal nk buat tema maroon kan.. tp time g cari brg2, ade yg kaler merah cantek, ade yg kaler maroon pun cantek, aduyaii.. alih2 amek 2-2 kaler.. hahahah so skrg, tema yg kiteorg pilih, combine MAROON MERAH la yer.. lantak la nmpak buruk pun, bukan aku yg nk kawen, kikiki..

[ bunge telur yg sgt murah tp cantek, bekas cincen, tuala & sapu tgn, potpuri & brg2 hiasan tuk bakul hantaran ]

Dah settle brg2 kat ctu, kiteorg g ECMall lak cari brg2 tuk hantaran, & dpt la cekup h/bag, kasut, perfium, & wallet+ belt .. [maaf tiada gmbar utk brg2 ini, huhu] smpai dah berkerut muke aku boring ngekor derang sane sni, bru la abg aku ajak g mkn, huhuhu.. tp time kiteorg nkg mkn tu, da dekat kol 10mlm daa.. @gatau [kat sni mane2 mall kol 10 da tutup yerr] bayangkan tengah lapar giler2, pastu kene makan laju2 plak tu.. sgt tak sioman okehhh.. grrr..

awat muke sgt molat je nehhh !! grrrr...

Acara makan laju2.. giler ! smpaikan aku amek gmbar, sorg pun xpndang, ciss ! balek umah da dkt kol 12, masing2 trus terbungkam.. cume aku jer, hihi biasela, klu xsentuh paper dlu, rase cam xlena je tedo mlm tu.. ngeh !
Eh, bakul tuk hantaran da siap yep, lalallalaa~ @nggayatp siap anyam je la... nk cat kene tggu panas bebetui la, skrg ni mendung jee ~ sok la eh tempek bakul tu kat sni.. hihi tgguuu~


x-1:47 PM -
nano .
23 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Cakkk !!
  • grrr...
  • Doakan sy..
  • tayang sket !
  • Ek eleyy..
  • Ye ker?
  • xde tittle. hahah
  • I like to move it, move it ~
  • Qistina
  • K.E.R.A.S.T.A.N.G.A.N

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.