<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Asah gigi..

Wednesday, April 30, 2008

Aku sbenarnye xtao pe name saintifiknye mende alah ni.. errr.. asah gigi je la aku pggil eyh? huhu..
Ekceli lame dah aku pikir, nk google2 pasal mende ni, tp payah la sbb aku xtao pe namenye, try google pasal 'asah gigi'.. @konsletkua gmbar pompuan xkai suar lak.. haishh tenet tenet byk sgguh dugaan bg owg2 beriman yek..@senam ecececehhhh beriman le sangatttttt, hoho bluerkk,,,

Ok ok camni, ade tak antara korg2 ni penah alami, time2 tedo yg bes, tibe2 diganggu oleh bunyi2 yg kureng nyaman, hoh? nak nak org tu tedo sbelah kamo jek. Kalu dengkur tu biase la kan, tp ni bunyi gesekkan/ asah gigi, uurgghhh.. paling xske ! NGILU jek klu dgr, adui.. @males

Tapi xley nak salahkan org tu jugak kan.. sbbnye org yg tedo tu pun xsedar die senirik yg asah gigi tu.. haishh parah. Aku pun xtao pe punce die jd gtu, tp ade la stakat ni 2-3org yg aku kenal spesis cmni, 1st aku penah kene mase duk ostel dulu2, rumet ni sowg punye ar cun muke die weh, skali tedo, aiyarkkk... bikin owg rase nak nyepak @tendang jek muke die tu, xsenang nk tedo woh klu dengar die asah gigi.,, perit tinger ni haaa !! aiyohh.. so cane?? pekak kan tinger je lo @musik

Tp mslh tu xbenti di ctu saje, skunk, aku bawu pasan ade ank buah sowg yg spesis cmtu jugak, yg lagi2 parahnye, budak betuah tu sowg, pantang cuti sekolah jek mule la nk menempek nk tedo ngn aku..@ngiler aiyark,... biasenye klu tedo aku terganggu mmg aku hempap jek betis aku ni atas die, trus die terjage, pastu senyap ar kejap bunyi tu, jap2 g, ade lg kua bunyik tu, dah tu cane?? nk sumbat kaen dlm mulot die kan xley napas lak, sia2 aku jd pmbunuh kan.. xkn tiap2 mlm aku nk sumbat earfon kat lubang tinger neh, hah?? xkn tiap2 mlm aku wat dajal trajang die smpai ke bwh katel?? owhhh tidak tidak, @byeaku masih lg seowg ibu sdare yg pengasih lg penyayang.. eceyy.. dah tu cane?? adoi rumit2, sesape ade petua cane nk ilangkan bunyi gesekan gigi mase tedo?? sile sile.. cuti skolah nk dekat dah, lg parah aku, kene kawen cepat2 neh, baru budak ni xley tedo ngn aku da.. lalallalalallaaa~ @ayuk


x-10:47 AM -
nano .
37 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Tenggelam..
  • Mendung~
  • Seleberet besdei ??
  • Salam Jumaat
  • Tayar pancit
  • Gathering
  • Delima
  • Mati
  • Dunia baru
  • Perempuan..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.