<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Dunia baru

Saturday, April 5, 2008

@nari hoyeayy ~ hoyeahhh !! @nari
Akhirnya siap gak blog yang di idam idamkan ni.. hihi, ekceli dah lame aku nk cat umah ni jadi KALERFUL cmni, tp disebabkan xbrape nak pro bab koding moding ni.. terpakse ar g menuntut ngn cegu cuki .. huhui~ tenxs sayam. @cium wlaupun xbrape nk kemas lg.. comot kiler kan?? huhu tp aku puas ti da..

Ok kite citer psl lain plak.. ptg smlm, dalam pening2 duk musing satu mall nk carik pezen besdey tuk ank buah aku.. skali dpt meses dr abg aku "dekno dtg ospital skunk, emergency room..".. wohh, debor yg amat tetibe dpt meses cmtu.. sbbnye abg aku ni xpggil aku dekno.. mesti org lain yg meses aku gune enset abg aku tu kn.. suruh g emergency room lak tu.. giler neves aku ms tu.. call, xangkat dah.. aiyohh terus berkejar ke spital.. sampai sane, jenuh gak nk carik mulenye, sbb mase aku smpai die dah xde lam bilik emergency tu.. seb bek ternampak awek die.. upernye die ngah xrey tgn. dan awek die ni la citer dr a - z.. abg aku ni kije welding [betul ke eja ni?] alaa yg buat pagar, gate sume tu la.. time die nk masukkan besi lam mesin motong tu.. ntah cmne cuai sgt bley tertarik tgn die ke dlm.. tp terlekat kat satu besi lg.. aiyohhh JGN BAYANGKAN, NGERI ni, tp naseb baek ms tu die pakai glove baru, so glove tu tebal sgt bley kaver la tgn die tu.. klu tak maunye dah PUTUS. aaaaaaa~ jgnbayangkan... hihihi tp tulang dlm tu dah patah/retak, saketnye yg teramat la sgt , sbb pe aku ckp cmtu?? sbb aku nmpak ade 'org tu' air mate berlinang, wakakaka cam xcaye je.. xpenah2 tgk die nangis.. ishk xbaek gelakkan abg sdirik. huh.
nampak tak jari 'F' die tu bengkok??

ni gmbar xrey.. tgk yg aku bulatkan tu.. eeeuuuuuwww

Tp tau je la ospital kjaan ni.. bukan nk kutuk.. tp wat kije selowwwww sgt, abg aku bertarung ngn kesakitan dr kul 12tgahri ke pukul 9mlm.. uurgghhhh !! nes tu injet abg aku skali je ubat tahan saket ok. bukan kuat sgt pun ubat tu.. sian abg aku, cm nk nangis je die tahan denyut saket tgn tu :( last2 lam kol 9 lebey doc dtg, ckp tgn abg aku ni kene simen dlu.. sbb doc pakar tulang xde. ahdoi..
Kua dr bilik doc tu, lg skali aku tgk mate abg aku merah.. huh! nangis agi ar tuh.. ishk manje betui ! hiks.. abg aku ckp.. doc tu xbius lansung die.. trus tarik jari yg patah tu bile nk simen. aiyarrkkkk... sile bayangkan betape saketnyeeeeeeeeeeee.. huwaaaaaaa aku yg dgr ni pun, :( saket. uhuk.. ok pas simen doc bg balek. isnen ni dtg pulak jumpe doc pakar tulang, sama ade die nk operate masukkn besi, atau nk masukkan wayar ape ntah nk sambungkan tulang tu.. fuhhh~
balek tu kiteorg g kepci.. awek die lanje.. hoho org saket cmtu la.. ngade2, bley lg nk mkn kepci tgn bersimen.. hahaha lantak ar, yg saket die.. eyh ok la, hr ni aku half day je, ni dah kol 1lebey.. aiyohh.. nk lik dlu.. tata~
p/s : mlm tu jugak kakak aku kat tganu call gtao ank die 2org xcident langgor kuba [kerbau], 2-2 patah tgn.. huhu, elok la, pak sdara patah jari, ank buah patah tgn, aiyooo~


x-12:31 PM -
nano .
39 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Perempuan..
  • Hari ni..
  • Tunang lagi, kawen lagi..
  • Sorang lagi..
  • alahan..
  • "Tunangan Orang"
  • M a a f ...
  • Satu petang...
  • merah
  • kesunyian..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.