<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Delima

Saturday, April 12, 2008

Virus tag makin berleluasa skrg, mane2 blog je yg aku singgah ade je entry mjawab tag dr blogger2 lain. Baru je aku lari dr kene tag dayu smlm, hr ni kene lg.. huwaaaaaaa... kali ni tag dr budak ensem yg iras2 nabil mentor ni.. huhu.. tag kali ni senang je, cume listkan 5 pkara kali ptama yg telah blaku dlm hidup anda. Meh la nk share sket ttg nano.

1. BLOG
Pes taim berblog pd awal bulan 8 taun lepas, dah hampir 9bulan aku dlm dunia ni rupenye, ni pun gara gara hasutan Kak Lin, heheh die la org yg bertanggungjawab mengheret aku ke sni. Faktor lain pula adlh disebabkan aku dah bosan dgn myspace. Terlalu byk penipuan/hipokrik dan scandel dsana. Tenxs akak :)

2. MOTOR
Hihi pes taim aku blaja bwk moto mase aku darjah satu. Pecaye tak? hihi bes kan, kecit2 dah pndai bwk moto, dan mase tu abg aku darjah 3, dia la yg xjemu2 ajar aku smpai pndai. Dan yg xbley aku lupe, hari 1st aku blaja bwk moto tu, mase tu mak ayah g Mekah, so aku ngn abg aku ni tinggal ngn nenek je kat umah. Nenek plak jenis xreti marah cucu cucu die yg nakal ni.. lantak korang la, janji bahgia katenye, huhu. Mase boley bwk moto tu syiokkk la sgt sgt siap nyanyi2 lg ngn abg atas moto pusing2 kampung, eceehhh.. Sampai la dah nk senja, abg aku ajak balek. So dah nk smpai umah tu, aku baru sedar yg kaki aku ni xbrape nk smpai cecah ke tanah, so aku xreti nk stopkan moto mase tu, terkial2, abg aku lak kat blkg ni pun terkocoh2 sbb tgk aku gabra, die pun gabra skali, ape daaaaaa... xley arap punye abg. So tau cmne aku nk stopkan moto aku?? hihi, selowkan moto, pastu pejam mate, nekad langgar dinding umah.. so benti la moto tu.. hihihihi, pastu lu pikirrrrrrrrr la sendiri ape jadi ngn aku, abg aku dan moto mase tu.

3. MASUK SPITAL
Pes taim aku msuk spital mase umur dah 21 taun, xpecaye?? sbb aku dilahirkan pun kat umah je, huhu.. Mase tu aku demam panas yg terlampau, smpaikan xbley bgn lansung, dah la masa tu final exam, lecturer dah risaukan aku sbb lansung tak gi kinik, last2 die pakse warden angkut aku g spital. Badan aku dimasukkan air je ms tu, sehari kene tahan wad. Tp yg aku betul2 xpuas ti smpai skunk, adekah demam panas pun kene cucuk tang montot???? adekah? apakah?? uurrgghhhh !!! dan kenapalah doktor yg bertugas hr tu mude trang tang tang dan tersangatla ensem? sgt giler aku malu ok ! dah lupekan ! huh.

4. LARI DARI RUMAH
Sbenarnye mmg dah jadi cita cita aku dari kecik lagi nk lari dr umah ni, hihi.. asal kene mrh ngan mak sket, mesti majok pastu nekad nk lari dr umah. cet ! budak manje cmtu ar.. huhu.. Tp xsangka ia betul2 terjadi. Kes ni berlaku awal taun lepas, baru lg kan ? Mungkin ade yg dah tao psl kes ni kan? Tp jgn la samekan aku dgn remaja2 sosial kat luar tu, sanggup lari dr umah sbb ikot boipren bangla la hape la.. ishk. Mase tu aku betul2 tertekan sgt. Aku terpakse cau sbb xtahan dengan berbagai ugutan oleh 'org gile talak' masa tu. Dia ugut akan buat apa saja utk dptkan aku smula, takot kan? Disebabkan dia terlalu dekat ngn aku, [umah die blkg umah aku, huhu ] Aku nekad naik bas ke JB pukul 10mlm tu, dan dah smpai sane baru aku bgtau mak. Kalu gtao awal2 mati mak nk bagi kan? huhu.. Panjang la citer ni, malas lak nk taip, yg pasti kes tu dah settle lame, harap2 xberulang dah. Cuma kadang2 pernah aku terpikir, adekah diri aku skunk telah di bomohkan? tettttttttttttttttt...

5. TAG
Pertama kali aku pas tag ke org len. Huhu slama ni mane2 tag yg aku dah jawab, akan stop kat ctu je. Malas nk tag org len plak. Kali ni nekad nk buat serangan balas.. terutamanya bg org2 yg mengetag aku, tp aku xbuat tu.. hihi ampun. Orang2nye adalah

>>wanie<<
>>honeylemon <<
>>dayu<<
>>starstar<<
>>kak lin<<


p/s : entry smlm telah di delete oley kerna ektibiti itu telah dikenselkan. huh !


x-9:10 AM -
nano .
15 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Mati
  • Dunia baru
  • Perempuan..
  • Hari ni..
  • Tunang lagi, kawen lagi..
  • Sorang lagi..
  • alahan..
  • "Tunangan Orang"
  • M a a f ...
  • Satu petang...

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.