<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
surut

Thursday, December 13, 2007

Alhamdulillah, cuaca pg ni ok sgt2 ! walaupon cam ragu2 jek, sebab xpanas, xujan.. suam2 sejuk jek.. hihi.. tp aku suker, tambah2 lg ptg smlm ade matahari kejap..so.. abes dah die sedut sume air kat keliling umah aku yg dah menjadi pulau 2,3hr yg lepas.. hehe. :p

So far, skunk umah aku cume becak2, banjir dah surut ! yeay ! adeshhh.. 2,3 hr ni byk sgt dpt pggilan ngn sms yg menanyakan psl aku ngn banjir.. rata2 yg penah tahu umah aku tiap2 taun banjir.. xkira kwn2 sekolah ke, kwn2 kolej ke, lecturer pom ade col, hiks :p sukerrrnye diowg masih amek berat lg psl aku..

Bukan pe, diowg ckp, biler tgk biter je psl banjir kat pantai timur, otomatik diowg trus tringatkan aku, tu yg trus col tanye kabar.. terase diri begitu disayangi lak.. hoho :D, ,dan bg sdara mara yg terdekat, kwn2 mak aku lak, ramai yg dtg menjenguk.. dah la masing2 dtg bukan dgn tgn kosong, betol la cam kak ungku tu cakap, mak aku dah boleh bukak kedai runcit pom !

Datuk Shahrizat Jalil pom ade menyinggah ke teratak buruk aku hr tu.. hummm xsangka die boley turun menjenguk, sultan pahang xde lak tahun ni.. biasenye tiap2 taun ade.. xpe la.. yg penting aku ngn family selamat, trima kasih atas semua sumbangan.. dan juga tanya kabar dr korg sumer2 termasuk member2 blog neh :)

Eh,smlm ade org tgk biter x? Dekat Rompin dasyat lg woohh.. sampai tggl atap jek, kalu dah cmtu, mmg xdpt nk selamatkan ape2 dah kn, xdpt nk bayangkan.. :( Bg mangsa2 banjir yg dasyat gtu, bersabarlah.. dugaan semua tu, tu bru kecik je Tuhan tunjuk..ishk, mule la nk insaf ni :|

Umah aku plg teruk pom ms tahun 2000/2001, ms tu mmg banjir paling teruk kat Pahang, abg aku ckp paras telinga die, haaa amik ko. klu aku? mesti dah tggelam... huhu, tp ms tu aku xde kat kuantan, kursus ape ntah kat pusat latihan polis air itam, dah la dlm utan, atas bukit, mmg terputus hubungan btl, aku balik2 je trus pengsan terkejut, hihi..

Hehehe citer psl banjir je hr ni yek, sbenarnye ati aku xtenteram hr ni, kusut, serabut, :( tp aku cube berlagak tenang, sronok bile bace citer2 kat blog korang, same2 hepi, wahhhh seksa gak nk melawan perasaan kn,tp aku cuba, pg ni aku cuba pakai baju yg plg lawa, yg plg aku suke, hihi aku melawa abessss hr ni, bukan utk tarik perhatian sape2, tp just tuk gumbirakan hati aku sdiri, jgn tunjukkn sgt kat org kn, smpai je opis, aku psg lagu rancak2, aku lompat2, hahha xde org nmpak pom, aku gelak2, senyum2, tgk muke kat cermin, senyum lebar2, waaa manisnye.. GILE ! pastu masuk je bini bos, "amoi, kenape mate lebam? muke pucat? xtito ke mlm td? ke nangis??" aiyarkkk,,, aku lupe make up tebal2 pg td tutup semua tu.. huwaaaaa~ kantoi gak. ishk..xpe harap2 xde org kacau mood hepi aku hr ni.. yeay ! mari kite lompat2 lg, toink~ toink!


x-9:07 AM -
nano .
14 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • banjir lg..
  • sambung tido lg...
  • yea ! dah jumpe nasi,
  • perebutan warna
  • wiken,
  • tek = tagged
  • mimpi lg..
  • xbes ! xbesss !!
  • misi pemecahan lemak lg,
  • entri insaf

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.