<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
mimpi lg..

Wednesday, November 28, 2007

Hehe, mesti sume nk tao pe yg trjadi smlm eyh? hihi, yea! betol ! betol ! betol ! aku mimpi lg smlm, tp lg ntah pe2.. ishk.. lg mushkil kali ni.. disebabkan mlm td aku xbrape nk sehat, [2hr redah ujan] maka mlmnye aku tito sblm sempat gosok gigi, basuh kaki, dan xsempat dah nk brangan2,sedar2 dah terjaga dr mimpi, hihi.. aku pantang letak kepala ats mantal, trus xsedar :p , aku mimpi 2kali wo0oo.. 1st, aku naik sampan yg buruk nk g mane ntah, 2nd mimpi, aku borak ngn leader EF Club Malaysia [pantai timur] *ensem weihh!* .. hummmmmm.. bosan kn? ntah hape hapeeeeeeeeeeeee jek mimpi aku ! uurgghhhhh !!

ok! abes citer psl mimpi, nak crita psl mandi wap, ada 'seseorg' yg smangat bekobar2 menyokong aku dlm 'misi' pendietan aku skunk ni, humm.. x abes2 die suruh aku beli itu, ini, pakai ini, itu.. dan masa kua mlm td die ada bgtau, yg wife kwn die ade buat bisnes baru, ape name ek, lupe dah, tp ada mandian wap,sauna dgn bayaran yg murah, sbb bru nk start ngn bisnes baru ni kn. Dgn pjg lebar la die story psl mandian wap yg bley pecahkan lemak la, buang toksid hape ntah... bla,bla,blaaa... xyah nk susah payah pnjat2 bukit bagai. Kalau aku berminat, die nk bwk, [nk tlg sponsor lg].. aku angguk2 jek.

Balik je umah smlm bru aku teringat, ayah penah beli hr tu set mandian wap.. Tp die guna skali jek, sbb panas katenye, ahha.. aku xpenah trase nk try pom. Tp smlm rasa berminat lak, drpd bazirkn duit g buat kat lua, baik buat sdirik eyh? hehe, selongkar2 stor, jumpe la.. taraaaaaa..


[ sila abaikan muka model yg kene dajal oleh ayah aku tu :p ]

Hambik ko! besar gerabak kotak die, hanya menampakkan jari aku je kat blkg, huhu.. ade sape2 nk join? meh laaa.. :)

p/s : rase2 nk buat bisnes gak ar pasni, bley? ngeh3 :p


x-11:54 AM -
nano .
37 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • xbes ! xbesss !!
  • misi pemecahan lemak lg,
  • entri insaf
  • sawi baru
  • 'hot'
  • bee movie
  • misi hari sabtu
  • sarapan,
  • kenape?
  • boss

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.