<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
'hot'

Tuesday, November 20, 2007

AWAS ! ENTRI NI AGAK BERJELA JELA

ok, sebelum aku start citer ari neh...
haruslah aku inform dlu ye.. takot nanti org slh anggap lak,
aku ni actly,[ ayat penyata, biarla org xtanye pon, huhu ]
bukan seorg yg panas baran, mulot laser ke..
sama skali bukan jugak seorg ank yg durhaka..

ok,cmni kisahnye.. time aku nk blk tu la,ujan turun..
tp,aku redah jugak la.. kan xbalik pulak klu takot basah,
humm.. nk dijadikn citer..aku xmarah pun ujan smlm..
biarpun aku berbasah basahan sket.. [naik moto]
ye la kn.. ujan tu rahmat :) cume bile smpai je kat satu jln tu..
[ untuk org kuantan yg tao - jalan kemunting ]
kat stu sesak sket la.. dlm erti kata lain, 'jeng'...
tp aku bukan trgolong dlm org2 yg trsekat dlm 'jeng'tu,
coz aku kn nek moto.. so cilok je la yg mane bley lalu..
heheh, ok ! dan tgh2 nk pecut2 tu,[ sbb nmpak lampu da ijau ]
ade le plak satu moto kat depan ni.. pompuan bwk,
ya rabbi ! slow yg amat !! mengalahkan sipot ape tu ek?.....
aku dah nk kejar lampu tu.. memandangkn aku lalu celah2 kete,
so, xde ruang la aku nk potong pompuan tu..
sudahnye, ade 2,3 buah moto lg kat blkg aku
yg same nasib ngn aku, pompuan ni mmg xreti base la,
dah kalu xpndai nk cilok2 celah kete, pi ar lalu laluan kiri nung!
uuurrgghhh ! dan tu jugak, aku tgk moto blkg cucuk rapat jek
ngn moto aku, ms tu jugak, aku rasa trbakar je ngan org dpn ,
org blkg pon same ! warrgghhhh !!
"pin ! pin !", aku tgk pompuan tu jeling dr side mirror die,
intai sape yg hon die.. ingt ade org nk ngorat die ke tgh2 ujan cmtu??
cesss !! aku pom sehabis kuat, " hei cik kak !
ujan neh ! xreti nk laju ke sket ke !!
haaa.. amek ko ~! abes kuat aku jerit.
dan sememangnye, kompom org2 dlm kete kiri kanan aku dgr
sergahan maha kuat dari aku tu agaknye,
termasuk 2,3 buah moto kat blkg aku tu.. ape la diowg pikir,
ahhhh ! lantak,.......... tp bwk terhegeh2 semacam lg..
uhhhh.. ms tu jugak aku cucuk rapat ngn die, then kete belah kiri
plak slow je, aku cilok dpn kete tu masuk belah laluan satu lg..
horeay!!! tp, dah nk smpai traffic light, xtao ms bile dah bertukar merah!
huwaaaaa.. sabo je la, pompuan td punye psl la ni !!
eeee.. selang 5-6saat pastu, pompuan td stop tepi aku,
tp msg2 wat dekkkk je la, nk cekik die pon xguna dah..
ahahhaa.. yg pasti, die dan aku turut malu dlm kejadian tu.. :p
actly, aku bukannye jenis org yg ske sumpah seranah cmtu,
cume, nk tao nape aku marah sgt ??cube korg bayangkn jap eh...

1. terhegeh2 dlm hujan !

2. pompuan tu, ya rabbi, [ bukan ngumpat ok ! ]
die ni xtao la nk kelaskn dlm golongn xreti malu kot,
cube bayangkn, hanya pakai kemeja-t ketat
smpai nmpak berlipat2 lemak kluar, [gemok ok!]
then, kaler baju tu teramat la jernih, [putih ]
tanpa memakai apa2 alas kat luar,
sama ada sweater ke, baju ujan ke..
so.................. bayangkan ape yg aku nampk?
separuh dr bdn die bley tgk dgn JELAS ! basah kn,
bukan aku nk tgk sgt, dah die dpn aku,
trkejut yg amat aku..perempuan ni xreti malu ke?
aku sebagai perempuan, wlaupon bukan aku pkai cmtu,
tp aku MALU ok!! org MELAYU.......
ok stop. lg byk aku ckp, lg byk dose aku,
cume bagi aku la, perempuan klu bwk moto,
better pakai apa2 alas baju lain plak kat lua,
mcm pkai sweater, xkira la sejuk ke x,
janji alas bdn kite, tao je la kn.. bila dah atas moto,
bwk slow ke laju ke, bdn kite jd tontonan UMUM.
so..tambah2 lg bile kene tiup angin sepoi2 bahasa..
of courseeeeee la nmpak susuk tubuh org tu cmne kn,
kalau aku la.. cube berenti mane2 tempat dlu..
supaya xbasah baju dan menampakkn badan yg seksi tu..
hummm... ape daaaaa.. k stop untuk kali ke 2, hihi

balik umah lak, [ muka aku still masam ms ni ]
masuk umah, tgk ade surat atas meja.. dah terbukak..
humm.. selalu cmtu, SELALU ! biasenye aku diam jek,
tp dlm ati aku terbakar je.. ye la.. sbb yg bukak surat2
tu ayah aku jugak. bukan org lain. tp.. aku xske..
tlg la faham. cume slama ni aku xbrani nk bersuara..
aku xtao cmne nk ckp.. ape2 je surat aku smpai,
atao ape2 brg dr poslaju smpai, mesti ayah aku yg dpt dlu,
then die awal2 lg dah bukak nk tao ape,
kalau mende2 tu xpenting sgt xpe..
kalau surat2 tu terlalu 'privacy' bg aku cmne?
urrrrrrgghhh ! masuk bilik hempas pintu !
cmtu je la aku reti lepaskan perasaan aku.. huh !

bla..bla..bla.. byk lg kes berlaku smlm..
ramai lg yg kene bebel dah marah dr aku...
tp penat dah taip,, ahhahahhaha...
tp.. hanya beberapa org saje yg memahami keadaan aku..
perempuan, xdapat lari pergelokan perasaan,
ketidakstabilan emosi.. hanya sbulan skali..
hummmm... yg pasti, aku bukan cmtu..
bukan ske marah2 org.. cume emosi aku xdpt kawal
smlm.. ahhaha xpasal2 perempuan tu kene tengking,
lalalallalallalaa~

p/s : nk balek da... harap2 ptg ni..
xde serempak dgn die lg.. hihi


x-10:16 AM -
nano .
18 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • bee movie
  • misi hari sabtu
  • sarapan,
  • kenape?
  • boss
  • dayet
  • TT raya geng2 efcm
  • hepi depavali
  • lagi....
  • ' D R A C U L A '

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.