<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
KERNA TERPAKSE

Wednesday, December 19, 2007

ahahks, cam name lagu lak,tp tu la episod yg aku lalui smlm, huhu :p

Kerna terpakse part 1.
Yang ni kisah smlm, disebabkan ade kenalan dr kakitgn CIMBeng.. xtau la tawaran ape 'beng' tu buat skrg, aku dipakse isi borang kedit kad yg diowg offer tu, FREE FOR LIFE la konon2.. ishk.. yg aku ni xpenah seumur idup pon nk brangan pakai mende alah cmtuh.. aku bukan kuat sopim cam org tu.. org tu dan org tu pon.. so,bt pe aku nk pakai.. lgpun aku penah dgr org ckp, pakai kedit kad ni ibarat nk jerut leher sidirik klu xpndai gune, ye ek? tp, TERPAKSE la aku isi borg coz malas nk dgr die celoteh pjg lebar, belasah je la,, kalu dpt nanti, pandai2 la aku manfaatkannye, mane ar tau kot2 nk isi minyak moto 3hengget, xde sen ke? bley hulur jek kad tu.. wahahahha bes bes ! :p

Kerna terpakse part 2.
Yang ni pon berkenaan kisah tragis aku smlm.. mr yeo [bos no2] mimpi hape ntah nk blanje kiteorg lunch, order kat kedai dpn ni je,nanti uncle kedai tu dtg anta mknn kat opis, aku tolak lembut tawaran die tu ngn alasan xlapar.. jenuh la die mujuk aku, nk blanje taufu fa + char kue yg HALAL , tp biarlah xmkn pon, halal2 die, tetap aku xslere klu dah cine + indon yg tukang masaknye.. so, bile mknn smpai, aku pom jamu mate gak la tgk mee goreng, taufu fa, tauhu goreng bersos, ngn bubur cha cha. yg paling2 aku slere tgk tu, bubur cha cha die, kalerful lagik, ade keladi, keledek, ngn biji sagu bsr.. ntah cmne ringan lak mulot aku menegur bubur chac cha tu cam sedappppp jek ! bile mr yeo dgr, trus die hulur mangkuk bubur cha cha die kat aku, dan die g order yg lain plak utknye, adeshh.. puas aku tolak, cam2 alasan, tp die ckp betol2 kedai tu halal, sbb uncle tu just goreng mee kosong, xtaruk hape2, pastu taufu fa, pastu goreng2 char kue.. tu jek.. xde gune daging b*b* pon kt kedai tu, uncle tu sdirik pujuk aku ckp mknn die semua halal, ramai gak melayu g beli taufufa kat stu, adeshh.. mati kutu aku jap, kalu aku tolak mentah2 mesti diowg trase, nak xnk aku trima je la, tp serius aku ckp, ms telan tu xrase ape2 wlaupon bubur tu sedap, tp sbb aku mkn tanpa prasaan, TERPAKSE.. msuk mulot trus telan, adeshhh seksanye.. smpai skrg aku rase bersalah, sbb mak aku ckp, klu kite rase was was, jgn mkn.. tp aku terpakse demi nk jg hati diowg, cmne ni.. mknn tu dah jd drh dging aku, huwaaaa..

Kerna terpakse part 3.
Lagi2 kes smlm, dr aku blk sopim kt kL hr tu, bru smlm aku tergerak ati nk pkai bju yg beli kat sane tu, sgt2 cantikkkk baju tu, smpaikan aku beli 2helai sbb xnk berebut ngn ank buah aku, dulu test ok jek, tp bile pakai g opis smlm..aku rase xslesa sgt2, sbb baju tu ada kedut2 tang perot, bg aku mula2 tgk ok, tp bile tgk btl2 dlm cermin smlm, kedut2 tu betul duduk bwh dada aku, so..bila ketat tang ctu smpai ke bwh, lg menonjolkan dada body aku yg gebu ni.... haish.. mungkin bg org lain sepsi cantik, tp bg aku yg seorg pemalu ni, xtergamak aku nk pkai bju ketat cmtu skali.. so, aku xbrani nk pakai bju tu dah, dgn itu aku TERPAKSE sedekahkan baju tu kat ank buah aku yg dah ade selai baju cmtu gak, suker guling2 la die smlm agaknye lps aku meses die bgtau baju tu akn jadi hak milik die.. die ade 2helai la bju cmtu ! huwaaaaaaaa nk nanges !! xskeeeee...

sekian tuk n3 hr ni, slmt berkorban esok :D

p/s : tiada gmbar utk dipamerkan coz cable nset mengom hr ni,,, grr... !!


x-11:33 AM -
nano .
22 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • 3x
  • hujan lagi dan lagi dan lagi dan...
  • surut
  • banjir lg..
  • sambung tido lg...
  • yea ! dah jumpe nasi,
  • perebutan warna
  • wiken,
  • tek = tagged
  • mimpi lg..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.