<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Hohoho

Thursday, July 31, 2008

Waaaa.. blog bersawang !! huhuhu, sowey haa.. actly aku xle bz mane smpai xley nk apdet blog, bykkkkkk sgt mende nk citer, tp blurr..v7 errr..

Skunk ni aku dah mcm pelarian v7 kat opis sendiri, ksian kan? sape yg chat ngn aku tao la, klu aku tetibe ilang gtu je .. paham2 ar eyh.. sbbnye?? nak lari dr org tue gatai tu leerrrrr.. eeeuuwwww.. aku dah makin meluat dah ngn die.. hak tui tuii ~

Ptg smlm, nmpak je kete die park depan opis, *meja aku kat depan, so sape2 dtg, trus nmpak* trus gtau misslo aku nk kuar.. misslo pun dah paham sgt, aku nk lari dr org tue tu kan.. hihi v7

Tp biasenye die dtg opis skejap je.. so, aku amek angin/window sopim area dekat2 je la.. sementera nk tggu dato blah dr opis, aku terbeli mende alah ni.. @sengihnampakgigi

mcm sedey je muke katon ni kan?? huhu tp kiut, saje beli nk sangkut kat kunci moto..

pastu jumpe fm yg kiut ni, errr aku xlekat kat peti yer, tp kat kepala katel, ekekke v7

haaa yg ni lg kiut, hihihi pensel yg ade kepala yg comey.. v7

Err.. tu je la yg mampu terbeli ujung2 bulan ni.. huhu.. smbil2 ushar brg lain, dpt meses dr misslo, "LINE CLEAR"... hihi pepaham la kan.. trus bedesup blk opis smule.. adeshh, tp smpai bile nk jd pelarian cmtu eyh?? ksiannye kat aku.. v7 seb bek hr ni die turun kL, ade la mase sket nk bersenang lenang kan.. blog korg pun dah lame aku xterjah.. nanti aku jenguk 1-1 eyh.. zasss~ v7


x-10:19 AM -
nano .
19 comments

Semalam..

Monday, July 28, 2008

Sowey haa.. lambat sket apdet, saje nk suruh korg tgk gmbar xsnonoh tu lelame.. heehe, ske la tu @siul

Semalam, pepagi buta lg da dpt meses dr ank buah ajak kuar g kedai buku, hoh.. @topi sebagai mak sdara yg prihatin, errr...ye kerr??? @mata trus bersiap ala2 kadar , pikup derang kat umah n zassssssss~

Tu dia.. smpai tergaru2 kepala tatao nk pilih yg ne 1, yg aku ni nak basi nunggu ok, engatkan g kedai buku, ambek, bayar, trus blah.. tapiiiiiii.. bley lak derang buat kedai buku tu cm library je.. 1 buku, dekat 15min duk belek2.. adeshhh dekat sejam gak aku tercongok kat ctu, grrrr... v7sabar2

Settle kat kedai buku, xtao nk pusing2 mane.. alih2 usung derang g tgk wayang, KUNTILANAK, hihi ekceli start kua citer ni, aku da xcited nkg tgk,, syiokk wo0oo tgk cite seram2 ni, ley jerit2 lam panggung tu, sukeeeeeeeee v7hihihi..

Ekceli citer ni 18PL tao, mase nk beli tiket, akak tu tanye, "sume 18 dah ni?" .. "yup !!" laju jek aku jawab.. hihi, padahal bebudak yg aku usung ni masing2 15 & 16 taun je.. tp, mayb derang ni tggi2 kot.. so org ctu xamek pot la.. hihi klu x, mmg sah2 aku tercongok sorg2 layan citer ni.. huhu @jelir

Muke sape lg seram? ngeh.. angahhhhhh !!! su suruh buat muke seram la dol, ko buat muke lawak ape kes??v7 grrr... ekceli citer ni name je citer seram.. tppppppppppppppp xle seram mane, aku menjerit xsmpai 10x pun.. dah la xpaham jln citer.. xbes xbes !!! @takbole korang jgn tgk citer ni tao.. hishh.. nyesal sungguh, terbang 24hengget aku smlm.. @gila

Pas tgk wayang, nkg mkn2 dlu, tp dpt meses dr 'dia', ajak ikot g tt club kete, bedesup plak balek anta bebudak ni.. pastu kua smula..

Cun kan gambar ni?? err..maksud aku, pokok tu, elok je duk tengah2, pastu cm lawa jerrrrr... hihihi, ikot derang ni lepak kat taman kerang smpai ptg, tp yg dtg cume 6buah kete jek, xbes lasum.. ciss ! wat penat je @penatbalek dr tt, kakak ipar lak meses, mintak antarkan abg aku kat terminal, die nk g kursus mlm td.. perghhh.. balek umah jap, salin cardigan, coz cam sejuk je mlm td, g amek abg lak, lepak2 kat terminal smpai kol 10.. pas die nek bus, baru aku blah.. balek2 umah, cuci muke trus tedo.. penat !!!! smpaikan hr ni, pun terlentuk2 je kat opiss.. aduii.. nk smbung tedo g.. daaa~

p/s: rase2 korg, brape kali aku mandi & brape kali aku mkn smlm?? jeng jeng jeng...


x-2:34 PM -
nano .
19 comments

Kalu dah gatai..

Thursday, July 24, 2008

Kalo dah gatal tu... umur da 60, tpppppp berlagak mcm umur 25taun.. romeo la katakan !!!

Kalo dah gatal tu... kubur dah panggil mari, tp die sebuk duk usung budak2 pompuan kolej ke karaoke.

Kalo dah gatal tu... xckup ngan budak kolej, staff pun nk usung ~ SORRY, TAK LAYAN !!!

Kalo dah gatal tu...
mcm2 la helah, konon nk ukur sape tinggi, wehhh nk ukur, berdiri tegak2 dah la.. nk pelok2 bahu org, WTF ?!!

Kalo dah gatal tu, aku repot kat datin pun bukannye die kesahhhhhhh.. so?????

oopss.. sekadar gmbar hiasan

yg ni snonoh sket, klu dah gatal tu.. garu je laaaaaaaaaaaaa ~

p/s: aku tamo tukar kerja, coz dah sonok kije sni, tp tlgla doakan dato tu kembali ke pangkal jalan.. amin~


x-3:56 PM -
nano .
33 comments

Limited Edition

Wednesday, July 23, 2008

Tenxs dayu, coz engatkan ai, hihi.. ekceli smlm dayu ade komen kat entry lepas, tanye dah masak lom manggis umah aku kan.. erk, dan dan tu aku bru tringat, manggis dah masak lame dah kan? @soal

Biasenye, pagi2 masa nk g kerja, lalu je tepi pagar, geram je nengok manggis berteraburan luruh atas tanah, tp slalunye time nkg kerja, mesti berkejar sbb da lambat..so malas amek pot, bile blk keje petang tu, nengok kulit2 lak yg berteraburan tas tanah, ishk.. ushar2 pokok tinggal yg putik2 je, eee ni nk marah neh v7

Maklumla.. umah aku tu ramai yg kuar masuk hari2, nak nak org yg menyewa umah2 mak aku, ske lalu kat pagar dpn ni.. alang2 lalu, jenguk2 leher sket kat pokok, ade yg masak ranum, amek plastik trusssssssssss...v7 grrrrr !!!

Tp pagi ni aku nekad, sblm g kije td, g klebek2 pokok tu dlu, nak kait xpndai... nk panjat, takot kotor baju, last2 amek kusi, capai je la yg mane dpt..

nampak x? xnmpak kan?? aku g amek kusi jap yerr.. v7nk panjat

haa.. v7baru nmpak,

dan ni la hasilnye dr sesi pemanjatan itu.. hihiv7

Boley la.. manis letim yu.. alang2 dah bwk bekal hr ni, bwk pencuci mulot skali yer.. errr sile sile.. jemput tengok v7 nyum nyum~


x-2:36 PM -
nano .
29 comments

xtvt sabtu ahad..

Monday, July 21, 2008

Sowey ha.. lambat apdet, @ulatbukunape ntah cm tade mud je hr ni, pale ting tong.. hari lak mendung je.. adeshh dpt mantal bes neh @ngantuk huwaaarrggg ~

Ngantuk2 pun gagahkan jugak upload gmbar .. hihi, ekceli sabtu lepas ade org jauh dtg, so plan nk buat parti liar kelah kelah la konon.. yg paling smangatnye aku la,@tepuktangan pepagi bute lg gigih kat dapur, hihi.. tp sbb aku sorg je yg msk, just msk ayam msk merah + ikan kembung msk cili api, sayur cmpur ngn puding cocktail je *lupe lak nk snap pe yg dimasak* .. so pas zohor bru btolak, cadang nk g cerating, ntah cmne tetibe rase cm jauh lak perjalanan.. hihi padahal xsmpai sejam pun ke sane, so cancel, singgah kat pantai balok sudah...

G sane pun smate2 tuk makan je, ajak mandi sorg pun xbwk baju.. grrrr.. so nk nunggu derang balek tukar baju smule, patot x aku majokkan diri? heh @mata dah ar sesi bergmbar smbil mgedik tepi pantai pun tade... @ketuk *tp gmbar aku mgedik sensorg ade lak* :p

Sesi mlm nye lak, g terjah Ana Ikan Bakar Petai, giler manyak petai die kan?? ai laikit, nyum2 @lapar ade tomyam campur, kailan ikan masin, sotong celup tepung... perghhh mabeles mkn mlm tu, tenxs ank buah tokey ikan bakar tu coz lanje kiteorg yerr @senyumkenyit hihihi..

nano @senyumkenyit izza @adil & nono @ulatbuku

Antara blogger yg jumpe mlm tu, ceaaaa, foyo jek *apsal muke aku paling moolatt disitu ha??* @kening

Pas makan xtvt pusim2 bdn kuantan jek, coz nk lepak2 pun ujan renyai2, so pusing2 je la perabeh ke minyak kete, huhu smpaikan aku 18 kali nguap baru la derang ajak balek, hihihi .. maunye xnguap yunk, dah dkt kol 12tengah mlm, tp aku je yg balek sbenarnye.. derang melencong kemane lg ntah mlm tu.. huhu

Hari ahad, mmg kaw2 layan mate.. bgn jap kemas umah, ujan renyai2, trus smbung tedo lagi, hihihi.. dlm kol 4ptg plak bgn sbb ank2 buah bising ajak g berjalan.. usung skali ngn kakak ipar g taman teruntum (mini zoo)..

Xbes mane pun, binatang xbyk, ade pun spesis tua2 je sume.. ishk.. pastu jumpe burung kasawari, tringat ke org ni@ayam huhu, ampun ye bro, gurau2 manje skali skale..

Wahh dah kol 5, nk lik daa.. ceaaa mentang2 skunk dpt blk awal sejam.. pantang tgk kol 5, cecepat je.. hihi daaa~@tata


x-1:51 PM -
nano .
31 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Membizi dengan jayanya..
  • Lunch ape hr ni eh?
  • Aku kan macik !!
  • : )
  • Na + No = NaNo
  • mangsa banjir..
  • Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)
  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.