<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Asah gigi..

Wednesday, April 30, 2008

Aku sbenarnye xtao pe name saintifiknye mende alah ni.. errr.. asah gigi je la aku pggil eyh? huhu..
Ekceli lame dah aku pikir, nk google2 pasal mende ni, tp payah la sbb aku xtao pe namenye, try google pasal 'asah gigi'.. @konsletkua gmbar pompuan xkai suar lak.. haishh tenet tenet byk sgguh dugaan bg owg2 beriman yek..@senam ecececehhhh beriman le sangatttttt, hoho bluerkk,,,

Ok ok camni, ade tak antara korg2 ni penah alami, time2 tedo yg bes, tibe2 diganggu oleh bunyi2 yg kureng nyaman, hoh? nak nak org tu tedo sbelah kamo jek. Kalu dengkur tu biase la kan, tp ni bunyi gesekkan/ asah gigi, uurgghhh.. paling xske ! NGILU jek klu dgr, adui.. @males

Tapi xley nak salahkan org tu jugak kan.. sbbnye org yg tedo tu pun xsedar die senirik yg asah gigi tu.. haishh parah. Aku pun xtao pe punce die jd gtu, tp ade la stakat ni 2-3org yg aku kenal spesis cmni, 1st aku penah kene mase duk ostel dulu2, rumet ni sowg punye ar cun muke die weh, skali tedo, aiyarkkk... bikin owg rase nak nyepak @tendang jek muke die tu, xsenang nk tedo woh klu dengar die asah gigi.,, perit tinger ni haaa !! aiyohh.. so cane?? pekak kan tinger je lo @musik

Tp mslh tu xbenti di ctu saje, skunk, aku bawu pasan ade ank buah sowg yg spesis cmtu jugak, yg lagi2 parahnye, budak betuah tu sowg, pantang cuti sekolah jek mule la nk menempek nk tedo ngn aku..@ngiler aiyark,... biasenye klu tedo aku terganggu mmg aku hempap jek betis aku ni atas die, trus die terjage, pastu senyap ar kejap bunyi tu, jap2 g, ade lg kua bunyik tu, dah tu cane?? nk sumbat kaen dlm mulot die kan xley napas lak, sia2 aku jd pmbunuh kan.. xkn tiap2 mlm aku nk sumbat earfon kat lubang tinger neh, hah?? xkn tiap2 mlm aku wat dajal trajang die smpai ke bwh katel?? owhhh tidak tidak, @byeaku masih lg seowg ibu sdare yg pengasih lg penyayang.. eceyy.. dah tu cane?? adoi rumit2, sesape ade petua cane nk ilangkan bunyi gesekan gigi mase tedo?? sile sile.. cuti skolah nk dekat dah, lg parah aku, kene kawen cepat2 neh, baru budak ni xley tedo ngn aku da.. lalallalalallaaa~ @ayuk


x-10:47 AM -
nano .
37 comments

Tenggelam..

Monday, April 28, 2008

uhukk uhukkk ~ *tutup idung* kohh koff kohhff~
huiii umah sape lew manyak sgt sawang neh??
ishk ishk ishk.. @bye

hehe .. opps oppss.. rilek2.. umah ni masih bertuan lg..
cume die terpakse menenggelamkan dirinye sebentar
atas kes kes yg xdapat di elak.. cewah @nyerah

sbenarnye hr2 aku buat entry baru, tp xberkesudahan jek..
asal sparuh jln taip..mesti kene smbung keje.. dah terbantut cite tu..
esoknye.. nk smbung balek, xbes dahh.. buat entry baru..
tp xberkesudahan gak.. alih2 pg ni bile dah settle kije..
baru la pasan ade 5 entry yg skadar menjadi draft je lam ni,,
huhu.. alih2 delete sume draft tu.. ishk

Byk sbenarnye nk citer, tp sbb lame tggelam..
jd kekok lak nk masuk blog, nk citer cmne.. nk taip pe..
@tendang aduiihhh parah dah aku ni ...

p/s : errr bley tak aku biar entry ni tergantung gtu jek?
ekceli aku xabes citer lg, tp bley lak bos scodeng
tgk entry ni td ms aku g potostet td, adui..
@males cmne nk ckp prasaan aku skunk ni eyh?? err..
xpe la kot? bukan aku ade kutuk ape2 pun psl die..
*tlg sedapkan ati sendiri ni*
errr.. nanti la ade mud smule.. buat entry lain.. ngeh3



x-3:34 PM -
nano .
12 comments

Mendung~

Tuesday, April 22, 2008

Cop !! cup ! cop !!.. ape yg korang dah pikir ni? baru aku ckp nkg hanimun mcm2 tomahan dah aku kene, ni nk nanges ni.. huwaaaaaa... @nangis aku cume brangan jek, kunon2 mcm hanimun laa.. sbb tgk tempat cm romentik je kan? huhu.. sbenarnye byk sgt plan bulan nam ni, suprise atau tidak bergantung pada dia dan family masing masing.. xpe la abaikan yg tu dlu..

Bercakap psl gmbar2 menarik smlm.. sbenarnye tempat tu xla jauh sgt, tp aku xpenah lg jejak kaki kat ctu tao, maybe ade dr korang2 ni penah g berkali2 dah g ctu kot, tp sblm tu sile bg kedit tuk pengkau ni yek, sbb berjaya meneka dgn betui, hihi selamat aku xbuat acara teka teki smlm, kalu tidak jenuh kene carik adiah tuk pengkau neh, hikhiks :p

Ekceli EFCM ade buat perancangan tuk celebret annivesery club tu yg ke 3 kat ctu, dlm perancangan la, xtao jd ke tak lg, huhu.. so, tungguuuuuuuuuuuuuu je la bulan nam ni, smbil2 tu korang sila la usulkan cadangan yg bernas2 tuk bg alasan pe kat mak aku yek, 3hari tu, ke nk angkut mak aku g skali eyh?? huhuhu.. :p


To eedany,
Ehem ehemm.. Ronald Mc Donal sy menunggu disane yer? xpe xpe ckp kat die nano dah ade Ronald lain dah ktsni, mesraaaaaaaaaa lg yu, tgk la tu, xdpt pelok bdn, maklumla di tempat awam kan, xmanis lak.. tapak kaki bertemu tapak kaki pun jadi lah, @gataubetape romantisnye kiteorg kan..@love ekekkekek..


x-10:55 AM -
nano .
33 comments

Seleberet besdei ??

Monday, April 21, 2008

Seleberet besdei secara besar besaran ? ceit ! hanya mampu berangan je la, tp nk doa gak biarla angan2 tu jd kenyataan, amin~ Berkemungkinan besar la, ni le tempat yg di war2kan akan dikunjungi oley aku awal bulan nam ni, hihi lambat lg sbenarnye, tp xcitednyehhh.. @ayuk , ye lo xpenah lg jejak kaki kat tempat/negeri ni.. asek dgr owg citer jek, nak g gak, uhuk..

cantek kan?? cepat la, cepatla masa berlalu, @nggayankg hanimun~ yea yeaa, @sinchan

p/s : wlaupun sbulan lebey tu lame nk nunggu ke tarikh tu,
tp sbenarnye cepat bile memikirkan alasan ape nk bg kat mak neh,
bukan senang owg tue tu nk lepas ank mongsu die ni jln jauh, ishk..
makkkkkkkkk.. nak g !! xkire, nak gi gakkkk !! huwaaaaaaaaa @nangis


x-1:03 PM -
nano .
37 comments

Salam Jumaat

Friday, April 18, 2008

Pejam celik pejam celik dah hr jumaat pertengahan bulan, cepatnye rase ms berlalu, eceeyyy @senyumkenyit bile poket dah nk hampir2 kering ni la klu bley cepatkan lah lagi ms tu berlalu ke awal bulan plak,hihi.. @sengihnampakgigi

Semalam sambil2 ushar2 nk beli rumah baru tuk kekure aku, ade satu sudut tu penuh la ngn makanan yg menyelerakan je nampak.. @lapar

ade sesape minat sushi ? mcm sedap je ni.. huhu

kek buah.. nyum2

kek potong, yg ni lg sedap kot, siap ade stobery lg atas tu, @rindu

Tapi.. silap haribulan la klu nk beli utk makan kan, sbb sume tu bukan ory pun, huhuhu.. @sengihnampakgigi ekceli sume tu derang buat drpd sapu tangan/tuala kecik.. ketip kan? nampak real jek.. sbenarnye byk lg, tp xkoser nk melayan aishh.. rumah kekure yg nak cariknye.. hoho @hensem


x-9:24 AM -
nano .
35 comments

Tayar pancit

Wednesday, April 16, 2008

@penatfuhhhh~ penat ! korang pernah tgk org bwk motor smbil berdiri? hah, sila bayangkan aku bwk cmtu hr ni, huhu..ilang keayuan kejap, ngeh! @malu dah dah, penat xilang lg, malas nk citer.. layan je la gmbar2 gath hr tu eyh, huhu..




x-10:23 AM -
nano .
34 comments

Gathering

Monday, April 14, 2008

apakah?? byk lg gmbar, tp mls nk upload lg.. tunggu~


x-12:33 PM -
nano .
31 comments

Delima

Saturday, April 12, 2008

Virus tag makin berleluasa skrg, mane2 blog je yg aku singgah ade je entry mjawab tag dr blogger2 lain. Baru je aku lari dr kene tag dayu smlm, hr ni kene lg.. huwaaaaaaa... kali ni tag dr budak ensem yg iras2 nabil mentor ni.. huhu.. tag kali ni senang je, cume listkan 5 pkara kali ptama yg telah blaku dlm hidup anda. Meh la nk share sket ttg nano.

1. BLOG
Pes taim berblog pd awal bulan 8 taun lepas, dah hampir 9bulan aku dlm dunia ni rupenye, ni pun gara gara hasutan Kak Lin, heheh die la org yg bertanggungjawab mengheret aku ke sni. Faktor lain pula adlh disebabkan aku dah bosan dgn myspace. Terlalu byk penipuan/hipokrik dan scandel dsana. Tenxs akak :)

2. MOTOR
Hihi pes taim aku blaja bwk moto mase aku darjah satu. Pecaye tak? hihi bes kan, kecit2 dah pndai bwk moto, dan mase tu abg aku darjah 3, dia la yg xjemu2 ajar aku smpai pndai. Dan yg xbley aku lupe, hari 1st aku blaja bwk moto tu, mase tu mak ayah g Mekah, so aku ngn abg aku ni tinggal ngn nenek je kat umah. Nenek plak jenis xreti marah cucu cucu die yg nakal ni.. lantak korang la, janji bahgia katenye, huhu. Mase boley bwk moto tu syiokkk la sgt sgt siap nyanyi2 lg ngn abg atas moto pusing2 kampung, eceehhh.. Sampai la dah nk senja, abg aku ajak balek. So dah nk smpai umah tu, aku baru sedar yg kaki aku ni xbrape nk smpai cecah ke tanah, so aku xreti nk stopkan moto mase tu, terkial2, abg aku lak kat blkg ni pun terkocoh2 sbb tgk aku gabra, die pun gabra skali, ape daaaaaa... xley arap punye abg. So tau cmne aku nk stopkan moto aku?? hihi, selowkan moto, pastu pejam mate, nekad langgar dinding umah.. so benti la moto tu.. hihihihi, pastu lu pikirrrrrrrrr la sendiri ape jadi ngn aku, abg aku dan moto mase tu.

3. MASUK SPITAL
Pes taim aku msuk spital mase umur dah 21 taun, xpecaye?? sbb aku dilahirkan pun kat umah je, huhu.. Mase tu aku demam panas yg terlampau, smpaikan xbley bgn lansung, dah la masa tu final exam, lecturer dah risaukan aku sbb lansung tak gi kinik, last2 die pakse warden angkut aku g spital. Badan aku dimasukkan air je ms tu, sehari kene tahan wad. Tp yg aku betul2 xpuas ti smpai skunk, adekah demam panas pun kene cucuk tang montot???? adekah? apakah?? uurrgghhhh !!! dan kenapalah doktor yg bertugas hr tu mude trang tang tang dan tersangatla ensem? sgt giler aku malu ok ! dah lupekan ! huh.

4. LARI DARI RUMAH
Sbenarnye mmg dah jadi cita cita aku dari kecik lagi nk lari dr umah ni, hihi.. asal kene mrh ngan mak sket, mesti majok pastu nekad nk lari dr umah. cet ! budak manje cmtu ar.. huhu.. Tp xsangka ia betul2 terjadi. Kes ni berlaku awal taun lepas, baru lg kan ? Mungkin ade yg dah tao psl kes ni kan? Tp jgn la samekan aku dgn remaja2 sosial kat luar tu, sanggup lari dr umah sbb ikot boipren bangla la hape la.. ishk. Mase tu aku betul2 tertekan sgt. Aku terpakse cau sbb xtahan dengan berbagai ugutan oleh 'org gile talak' masa tu. Dia ugut akan buat apa saja utk dptkan aku smula, takot kan? Disebabkan dia terlalu dekat ngn aku, [umah die blkg umah aku, huhu ] Aku nekad naik bas ke JB pukul 10mlm tu, dan dah smpai sane baru aku bgtau mak. Kalu gtao awal2 mati mak nk bagi kan? huhu.. Panjang la citer ni, malas lak nk taip, yg pasti kes tu dah settle lame, harap2 xberulang dah. Cuma kadang2 pernah aku terpikir, adekah diri aku skunk telah di bomohkan? tettttttttttttttttt...

5. TAG
Pertama kali aku pas tag ke org len. Huhu slama ni mane2 tag yg aku dah jawab, akan stop kat ctu je. Malas nk tag org len plak. Kali ni nekad nk buat serangan balas.. terutamanya bg org2 yg mengetag aku, tp aku xbuat tu.. hihi ampun. Orang2nye adalah

>>wanie<<
>>honeylemon <<
>>dayu<<
>>starstar<<
>>kak lin<<


p/s : entry smlm telah di delete oley kerna ektibiti itu telah dikenselkan. huh !


x-9:10 AM -
nano .
15 comments

Mati

Wednesday, April 9, 2008

29/12/07 bile erk?? ade sesape ley gtao aku tak? ngeee.. :p
" ye la.. ye laaaaa.. owg g idupkan ar sok.. xpasan dah mati, "
aku ni tiap2 taun nk kene sekeh pale baru terkial kial.. huhu
dan tiap2 taun gak stiap kali abg aku tringat mesti die nk buat spot cek
mcm zaman2 skolah lak ade spot cek2 bagai ni, hihi..
adoi la, mende cmtu pun nk kene org lain ingtkan ke?
tp..panas pulak hr ni nkg pej pos.. esok2 la eyh? ;p

p/s : brape bulan dah aku atas jln raye free2 ek? hihi


x-1:31 PM -
nano .
46 comments

Dunia baru

Saturday, April 5, 2008

@nari hoyeayy ~ hoyeahhh !! @nari
Akhirnya siap gak blog yang di idam idamkan ni.. hihi, ekceli dah lame aku nk cat umah ni jadi KALERFUL cmni, tp disebabkan xbrape nak pro bab koding moding ni.. terpakse ar g menuntut ngn cegu cuki .. huhui~ tenxs sayam. @cium wlaupun xbrape nk kemas lg.. comot kiler kan?? huhu tp aku puas ti da..

Ok kite citer psl lain plak.. ptg smlm, dalam pening2 duk musing satu mall nk carik pezen besdey tuk ank buah aku.. skali dpt meses dr abg aku "dekno dtg ospital skunk, emergency room..".. wohh, debor yg amat tetibe dpt meses cmtu.. sbbnye abg aku ni xpggil aku dekno.. mesti org lain yg meses aku gune enset abg aku tu kn.. suruh g emergency room lak tu.. giler neves aku ms tu.. call, xangkat dah.. aiyohh terus berkejar ke spital.. sampai sane, jenuh gak nk carik mulenye, sbb mase aku smpai die dah xde lam bilik emergency tu.. seb bek ternampak awek die.. upernye die ngah xrey tgn. dan awek die ni la citer dr a - z.. abg aku ni kije welding [betul ke eja ni?] alaa yg buat pagar, gate sume tu la.. time die nk masukkan besi lam mesin motong tu.. ntah cmne cuai sgt bley tertarik tgn die ke dlm.. tp terlekat kat satu besi lg.. aiyohhh JGN BAYANGKAN, NGERI ni, tp naseb baek ms tu die pakai glove baru, so glove tu tebal sgt bley kaver la tgn die tu.. klu tak maunye dah PUTUS. aaaaaaa~ jgnbayangkan... hihihi tp tulang dlm tu dah patah/retak, saketnye yg teramat la sgt , sbb pe aku ckp cmtu?? sbb aku nmpak ade 'org tu' air mate berlinang, wakakaka cam xcaye je.. xpenah2 tgk die nangis.. ishk xbaek gelakkan abg sdirik. huh.
nampak tak jari 'F' die tu bengkok??

ni gmbar xrey.. tgk yg aku bulatkan tu.. eeeuuuuuwww

Tp tau je la ospital kjaan ni.. bukan nk kutuk.. tp wat kije selowwwww sgt, abg aku bertarung ngn kesakitan dr kul 12tgahri ke pukul 9mlm.. uurgghhhh !! nes tu injet abg aku skali je ubat tahan saket ok. bukan kuat sgt pun ubat tu.. sian abg aku, cm nk nangis je die tahan denyut saket tgn tu :( last2 lam kol 9 lebey doc dtg, ckp tgn abg aku ni kene simen dlu.. sbb doc pakar tulang xde. ahdoi..
Kua dr bilik doc tu, lg skali aku tgk mate abg aku merah.. huh! nangis agi ar tuh.. ishk manje betui ! hiks.. abg aku ckp.. doc tu xbius lansung die.. trus tarik jari yg patah tu bile nk simen. aiyarrkkkk... sile bayangkan betape saketnyeeeeeeeeeeee.. huwaaaaaaa aku yg dgr ni pun, :( saket. uhuk.. ok pas simen doc bg balek. isnen ni dtg pulak jumpe doc pakar tulang, sama ade die nk operate masukkn besi, atau nk masukkan wayar ape ntah nk sambungkan tulang tu.. fuhhh~
balek tu kiteorg g kepci.. awek die lanje.. hoho org saket cmtu la.. ngade2, bley lg nk mkn kepci tgn bersimen.. hahaha lantak ar, yg saket die.. eyh ok la, hr ni aku half day je, ni dah kol 1lebey.. aiyohh.. nk lik dlu.. tata~
p/s : mlm tu jugak kakak aku kat tganu call gtao ank die 2org xcident langgor kuba [kerbau], 2-2 patah tgn.. huhu, elok la, pak sdara patah jari, ank buah patah tgn, aiyooo~


x-12:31 PM -
nano .
39 comments

Perempuan..

Thursday, April 3, 2008

Mata
Walaupun tanpa secalit eyeshadow/eyeliner atau maskara..
tp cukup hanya dengan renungan tajam dan mengade2, mampu menundukkannya..

Mulut
Walaupun tanpa secalit bahan pewarna yang menyerikan atau seghairah angelina colijoli,
tp ckup hanya dgn tutur kata yg berulang2 dgn senyuman sehabis manis, sampaikan die mengalah dan geleng kepala ....
*contoh : "bley laaa... cepat laaaa... nak jugak!! " ulang la byk2 kali *

Tettttttttttttttttttttt....
Hihihi.. 2tips kat atas tu petua petui tuk kaum2 wanita, bley gunakan time2 terdesak [cam aku skunk ni]. Dan hanya boley diguna pakai di kedai2 tertentu shj.. maksud aku kedai2 yg bley tawar menawar.

Rilek je ok. wlaupun dekat stengah jam adengan tawar menawar tu.. tp aku berpuas ti sbb kuar kedai dgn brg yg harga jauh lebey rendah dr harga sbenar.. wahahahha.. slamat mencube !!

p/s : blog dlm poses bersalin kulit. harap maaf kalu pasni blog xbrape nk apdet :p chaiyork !!


x-2:11 PM -
nano .
18 comments

Hari ni..

Tuesday, April 1, 2008

1/4/2008 3.33pm From : 017365****
Askum kpd kawan2 Ikhwan. Beliau telah meninggalkan kita pada pukul 8.30pg td. Moga beliau ditempatkan dikalangan org2 beriman. Al-Fatihah.

reply :
Ikhwan mane yer.. wrong number, sorry.

1/4/2008 4.09pm From : 017365****
Ikhwan, Ampang Selangor. Maaf, sy dpt num ni dr family die, ni kakak angkat die kan?

reply :
what ??!!!!! y??

1/4/2008 4.12pm From : 017365****
Penyakit kronik. dah smggu kat wad.

reply :
:( Al-Fatihah....

1/4/2008 4.20pm From : 017365****
APRIL FOOL !!! ekekekek.. hi akak ! ni number baru adek !!

reply :
WTF???!!!

1/4/2008 4.21pm From : 017365****
Haram jadah pe tu??

Aku xreply dah pastu, korang tlg reply bley dak?? pale hotok die !! agak2 ar april fool pun. melampau la main mati2 ni. tongong !!! bodo la. *&^%$@$@#$^&%& grrrrrrrrr..... !!!

p/s : trase nkg bunuh org je.. sentap !!


x-4:23 PM -
nano .
24 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Membizi dengan jayanya..
  • Lunch ape hr ni eh?
  • Aku kan macik !!
  • : )
  • Na + No = NaNo
  • mangsa banjir..
  • Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)
  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.