<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Doakan sy..

Tuesday, November 25, 2008

Senin, selase, rabu, khamis, jumaat, sabtu, ahad, senin lg, selase lg..dan seterusnye ni
sayep cuti berblogging jap yep.. sebab pe? ade larrr.. hihihi..
oley itu, sy mohon pd korg sume, doakan yg terbaik utk sayep.. @senamamin~ :)

tp jgn la lupekan sayep ehh..sedey ni. wendu kat korg tao, huwaaaa~ :(

kejap je ni,... daaa~

p/s: manyaknyehh komen2 korg xapprove lg..simpan dlu k, tenxs coz jenguk gak sni,wlaupun xbertuan .. :)



x-1:01 PM -
nano .
42 comments

tayang sket !

Friday, November 21, 2008

Hr ni kene tag ngn mummy ayra.. hihi .. yer yerr aku tao, byk lg utang2 tag dr korang yg aku xbuat, tp bile tgk tag yg mummy ayra ni kasik kacang la sgt.. huhu cpt2 buat.. sbb aku pun teruje nk tag org lain plak neh... ngeh !

Nah ! hr ni sy pakai heels 2'.. hihi sbb hr ni pakai jeans, so mmg slese kai heel nehh..nmpak tggi n slim sket, wahahah, prasaan.. @sederhana tgk arr, 1 tahun da pakai, gtu je xbubah2.. maybe die tao aku sengkek kot.. so die duk diam2 ctu je tamo buruk2.. ngeh !

ok aku nk tgk ksut yg korg pakai hr ni plak.. cepat2 ! sume buat taoo..

Rules :
1. Tangkap Gambar kasut / selipar / terompah yang anda pakai hari ini
2. Mesti kasut sendiri bukan kasut pinjam
3. PEhtu tepeks kat blog
4. Tag kengkawan yang sporting


dan org yg wajib buat !!

1. sweetsour [izza lahhh]
2. chik star [mummy ayra pun tag mung jugok kan??]
3. tny
4. misszue
5. zuris
6. Zw
7. kak shasha
8. shah
9. kak elly
10. puterikure2

arrr sape2 je dtg sni WAJIB buat.. lps buat gtao ehh.. nk tgk pe korang sarung kat kaki hr ni..

cepat2, ai tgguu nehh !!
@ayuk


x-12:11 PM -
nano .
43 comments

Ek eleyy..

Thursday, November 20, 2008

engat blog die [budak ipoh] je ade ayam.. wekkk !! meh sni cuci mate ayam kuantan lak..
@nggaya
ni menu smlm yer.. asal aku g psr mlm je.. menu ji WAJIB beli

oowhh itam bukan sebarang itam yerkk.. itam manisss ni..
sbb tu name die ayam panggang madu.. perghh ! SUPERBB~
@sinchan

nyum2 ~ yg besnye beli 3ketui free lak 3ketui.. ahahks,
mane x nyee.. org kg senirik la yg tukang juai tu~ huhuhu

oowhh xlupe juge, desert die.. errr bley panggil desert ke mende alah ni?? huhu
putu piring kuning ni, amatttttt la payah nk jumpe..
dah tu bile jumpe.. harusla rembat manyak2..
ptg smlm kan ujan, mkn ngn putu piring panas2.. ayam madu pedas+ panas2..
hoho mmg syiokkkkk~

@ayuk


x-5:16 PM -
nano .
43 comments

Ye ker?


Feliks la aku, asal aku g mane2 je ngn along, mesti de org tanye, kembar ke? adek badek ke?? bile aku cak TAK !! ni anak buah.. bley plak muke berkerut2 xcaye.. pastu bley lak kua soalan.. apsal ank buah lg besar?? [ budak ni bru form 4 la wehh]

kadang2 kiteorg pakai baju same, walhal bukan sengaja pun, die dr umah die.. aku dr umah aku, bile jumpe.. aik?? same laaaa... tudung itam , T oren, suar itam.. dat y, org ckp kembar ek??

same ke muke?? mcm taaakkkkk laaaa~ @gatau mate aku lai molat dr die.. aku senyum tayang gg, die ske sorok gg.. ahaks, tp sedey sket, die tinggi dr aku..@nangisx aci !

Ape pun, aku bersyukur, wlaupun aku tade adek, tp ank2 buah la cam adek2 aku, hoh ! tempat mengadu, teman bergurau, eskot aku kemane2.. hoho..

Ehh.. asal tetibe bukak topik sal die ni?? hihi.. actly, skrg kan cuti sekolah, ntah ape poyonye budak ni gatai nk kerja.. dah la kerja [cashier] dr pg smpai mlm.. so skrg aku nk g mane2 dah xde org nk eskot.. huwaaaaaaa~ xbesnyeee.. hr mggu pun, xde da org nk dtg lepak2 kat bilik aku, teman borak2.. sobb sobb~ @bye ni yg xsabar nk kawen ni.. *ooppss~*

@ayuk tu la motip sbenar entry ni sbenarnye.. agagaggagagaa~


x-9:20 AM -
nano .
26 comments

xde tittle. hahah

Wednesday, November 19, 2008

Dlm bulan ni saje, de 3 parcel yg aku dpt, yeay !

parcel pertama dr eedany

sbb pe die kasik? biarla rahsia.. kan ade lak org beratur nak adiah jugak kan.. huhu.. die kasik penyakut anting2 & gelang sabah gtuu.. wowo pepel lg, ai laik.. (wlaupun aku tade lasum anting2 bagai) huhu.. tenxs sayam @love

parcel ke2 dpt dr cuda.. omey x?? err yg ni bukan dpt free2 yer..

actly hr tu aku pernah da beli T kat dia, saiz M, tp besa gerabok.. so kali ni aku amek sais S plak, alih2 test.. besar la jugakkkkkkkkk... aiyoo.. xpe2 next time nano amek saiz XS la plak ehh cuda.. hihi, so sape2 de design yg comey2 nk tempek kat T masing2, clik didaijau

parcel ke3 plak dr anc, ni pun utk ke2 kalinye aku sopim on9 kat ctu.. amek plain black.. err padahal aku bukan pakai sgt pun tudung gni klu kuar.. tp dah berkenan tgk owner tu pakai kan, @gataubelasah je la.. hoh !

p/s: apsal eyh asal aku pomot tudung ni, org ckp takot nak beli/pkai, takot muke molat.. padahal muke aku yg bersegi2 tu ok jek pakai? huhhh ! belom try belom tao ehh.. beli dlu.. wekkk kat izza !

Pagi ni hujan plak, nak nak pulak bru je lepas belasah bihun 1 tupperware td.. pergghhh... molek sgt doh ni klu nk Z z z Z Z z~ @ngiler

daa~


x-9:05 AM -
nano .
46 comments

I like to move it, move it ~

Monday, November 17, 2008

Yeay ! sayep dah engok citer nehh.. lalalallaaa~ @ayuksgt suke suki.. haha
Dengar lagu pun dah trase nk @sinchanberjoget2 je.. ape lg nengok citer.. sape xg tgk lg, shiuuhh shiuuhhhh, g tgk gih !!

p/s: ehh sape de soundtrak lagu die kasik aku eyhhh..

sian sayep.. kmane2 ngn gf jerr.. huhuhu pe nk wat.. 'die' kije kuat sgt skrg smpaikan tade coti lasum! cit ! xpe la.. tuk kami jugak ekk ekk.. @love ngeee.. pe2 pom, tenxs yaya teman kiter smlm, lanje kiter mkn kepci yg kite xske tu..haha terpakse okek.. xkan org nk lanje.. kite memandai nk ckp xske lak ekk.. hahah belasah je la.. wlapun xluak pun mknn kat pinggan tu.. ngee..

Mlm td plak tgk citer pensil ! perghh tgk intro citer ni cam hape2 je kan? memule aku engatkan ni citer tamil malaysia.. sbb pelakon kiter pun ade, tp sbb xde citer sgt nk lyn smlm... tgk je la.. alih2.. abes citer ni, mate aku bengkak giler, sok sek2 bru pas nangis..@nangis hahah giler sebak ! nak tao nape, tengok ahhh.. @sombong

Giler sedeyyyyyyyyy sangap citer neh.. xsangka ehhh pelakon india tu (tp berlakon jd org melayu) pandai giler bwk watak sedey, pastu jap2 die nangis.. jap2 nangis.. smpaikan aku pun terikut same.. @byewuuu ~ aku patot syorkan fasha sandle tu blaja nk bawak watak sedey ni dgn M Subash ni laa kan?? @gatauerr tetibe je plak eyh?? huhu..

ok. skian. time kasot~


x-4:03 PM -
nano .
45 comments

Qistina


Ni citer 2mggu lepas yek.. hihi lmbat sket kuar, actly hr tu de buat majlis cukur jambul ank kazen aku yg bru je lahir tu, xsmpai 2mggu trus buat.. huhu yg xbesnye hr tu.. budak bertuah tu bley lansung xmo bukak mate?? seharian kiteorg kaco die.. sikitttttt pun die xlayan.. kiteorg bising2 pun lg lena die tedo ado lah.. grrrr !! ikot pangai sapo lah tu.. huh !

Acara potong ambut dimulai oley bapak ai, huh ! pom die lena tedo.. padahal ramai2 tgh selawat time tu punye la bising.. org gosok2 pale die.. potong ambut die.. tppppp.. tedo lg besss die kate !

abes acara tu, mcm biase la kan ramai yg berminat nk tgk, nk dukung.. tp die?? huhu ZzzzzZz~

alahai qistina.. xpuas lg tedo lam perot ibu dlu ek berbulan2.. huhu

kene apit oley 2 org awek ni pom, lg lenaaaaaaa tedo tuh.. huhuhu !

p/s: acehh.. nk tayang baju yg jait manik tu kononnye..tp kai tudung, xnampak gak kan? huhu


x-9:17 AM -
nano .
26 comments

K.E.R.A.S.T.A.N.G.A.N

Thursday, November 13, 2008

Akhirnye.. stelah bermlm2 aku duk membilang manik, siap jugak koler baju kurung aku..huhu wlaupun agak comot2 sket, ntah hape2, tp xpe la.. skurang2nye aku mampu hasilkan kraftangan kerastangan sendiri.. hihihi

dekat lengan tu xsiap lg sbenarnye, tp cm malas dah nk buat, 1 jalur pun jadi laaa..

haha, berterabur okeh ! lantak ahhh

oowhh tetibe terkeluar topik lak, ni menu lunch aku hr ni ek.. nasi paprik ayam + udam
hihi udam lagi..

psstt : pas lunch td, cam biase aku minum teh OK tu kan, smpai merah2 idung aku picit, agaknye pelik sgt tgk gelagat aku minum teh cmtu skali, ade org kat opis ni (bodyguard dato) mintak nk rase.. haha aku bg je la sgelas kat die.. lepas die minum bru aku tringat, teh tu akan buatkan kite berulang alik ke toilet (cirit) je esokkan harinye.. ngahahhaha.. pastu dan dan tu jugak aku baru tringat, esok dato ckp nk masuk hutan (memburu) bwk bodyguard die tu.. ngahahahhahha mati la ko wannnnnnnnnnnn !!!!! @guling @guling memburu toilet la ko dlm hutan sok.. agaggaga.. err mane nk cekau toilet dlm utan?? bertayamun la ko esok wan.. ekekekek ampunnnnnnnnnn !!! aku xbersalahh.. @siul


x-4:11 PM -
nano .
45 comments

Cara cara nk minum air..


haha giler ke hape nk minum pom kene ade cara? huhu actly ni cara2 nk minum TEH ORANG KAMPUNG yerrr adek adek.. sesuai untuk orang2 yg xminum teh & xgemar minum segala mcm ubat & bau jamu ke akar kayu bagai.. dah la busukkk.. rase die.. yekkkksss.. dan aku slh sorg drpdnye.. hihi tp nak xnak.. telan la jugakkkk.. kate nk halau lemak jauh2 kannnnn..


Ok memule..


picit idung serapat mungkin..hahah ingat ! jgn ade lubang udara sket pom kat idung tu..
*biarla kemek pun kemek la idung..dah mmg kemek pun idung tu..huhuhu*

pastu mate mesti pejam untuk feeling lebey tuuu.. n tlg fokuskan anda tengah minum air yg sgt bess yoo.. owhhh nikmatnyeee.. teguk tu jgn benti2 sampaila kering air lam gelas tu.. dah abes air, cepat2 balas ngn air suam manyak2.. picit idung tu jgn lepas lg yer..agak2 bau & rase dah kurang sket.. bru bley bernafas sperti biase.. ekekkekeke..

adoilaaa.. parah2 ! minum teh OK pun payah gni, xtao la cmne nk ikot tiara telan manjakani idup2 tu.. aiyarrkkkk *takot nak branak*


p/s: singsing lengan baju tu x termasuk lam cara2 nk minum teh ni yer..huhu


x-12:22 PM -
nano .
28 comments

Seb bek xde resdung yu!

Wednesday, November 12, 2008

Hehe, xtao la nape skrg ni rase nk makan udangggggggg jerr.. @lapar so menu smlm, tapau ns puteh & udang petai.. (7hengget) mcm mahai kan? tp lauk die mcm tuk makan 2org, giler banyakkk.. hihihi.. smpaikan 2 round aku mkn smlm nk nyudahkan sbungkus ns tu.. ye le.. xde org kat opis kan, makan pun main2 je dpn pc.. *so, terjawab la kemushkilan awat aku mkn lame giler smlm yer izza* @sederhana huhu

Ade org xske petai? hoho dlu aku pom xske gak, tp bile akak aku ckp petai ni khasiat die bagus woohh, so try.. n up.. dah jd peberet skrg nehhhh.. nyum2, makan mentah2 lg sedap, kruk kruk munyik.. hihi

uurkkhhh ~ alhamdulillah
*sedawe jgn lupe tutop molot yer.. bau petai tu, kan ade org pitam kan, hihihi* @siul


x-4:03 PM -
nano .
35 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Membizi dengan jayanya..
  • Lunch ape hr ni eh?
  • Aku kan macik !!
  • : )
  • Na + No = NaNo
  • mangsa banjir..
  • Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)
  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.