<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Reunion + majlis berbuke punk 5 prang : )

Monday, September 29, 2008

Wawawaaa.. sayep kerja lg hr ni, huhu tp xpe, ade lg 2,3kerat yg kerja lg hr ni kan? heheh seb ade geng ! cmne persiapan raye?? aku dah siap sopim sume, legaaaaa~ cume brg2 mentah/basah tuk juadah pg raye je lg tinggal nk beli, maybe mlm ni or sok pg la g cari..

Owh yep.. smlm de majlis berbuke pose ngn member2 lame sek pang 5 prang, walawehhhh syiokk gler, slame ni nk jumpe masing2 bz, tp time2 cmni la baru dpt jupe, mmg tiap2 taun kiteorg akan buat akhir2 ramadhan, coz ramai yg kerja/blaja jauh2 dah balek kuantan kan..

Pukul 6 ptg dah berkumpol kat restoran santai.. pelok cium bagai, borak bagai nk rak.. perghhh syiokknyeeeeeee dpt jumpe member2 lame kan?? tringat zaman nakal2 ms kat skolah dlu.. ade lg yg still panggil aku dgn gelaran2 ms kat skolah dlu.. hihi nakal ! :p

Ok dah2 xley borak lelame, kol 630 kene g ushar makanan sbb org ramai, kan lmbat2 mknn habes, hihi.. wlaupun xpose, tp aku lah org paling teruje amek mknn smlm.. gile lantak kan, makan biar smpai muntah, maklumla, bayar 28hengget, kalu mkn secoit kan, rugi, huhu

ni meja aku ea.. penuh kan?? skali amek 2pinggan lauk, pastu 2-3kali g angkut ..smpaikan penuh meja tu, xtao nk letak mane dah.. huhu, meh2 tgk pe yg aku amek,

seeeeeeeeeeeeeee... x nmpak nasik aku sbb lauk penuh keliling pinggan, hihi sume lauk tu buat aku jatuh centa la.. nak nak kerabu mangga tu.. mabeles~

memandangkan pinggan nasik aku dah penuh lauk, so terpakse aku amek pinggan kosong len tuk lauk yg super duper byk lg kat ctu.. [ayam msk kicap+cendawan, daging lada itam, ayam goreng kunyit, smbal blcn & ulam ] name menu ni aku hentam je.. agak2 je.. hihi

udang ngn lala masak pe ntah.. aku xmkn pun lala.. tp jeles org amek, aku amek gak... hahha gilo

hot dog, ayam bakar, kerang, ade kue 2ketui, pastu salad buah, nyum2~

ketam ngn puyuh goreng..

tomyam ngn sup & air bandung..

tu diaaa..besar kan tangki perot aku?? hihi tp sbenarnye xabes pun, siap ade 'org tu' tapau bwk balek lg sbb rugi buang katenye, hahahh sape la tu eaa.. :p

Dah siap mkn2 sume, kemas2 meja, sbb nk potong kek lak, ade ank slh sorg member tu besdey die smlm.. makan lagiiiiiiiii...

2potong aku mkn, yeahh nano giler, maklumla turun 7kg, hihi

sudah mkn, sesi bergambar lak.. antara finalis hero remaja vs bapak org..

antara finalis dewi remaja vs mak orang, huhu, lps tu g lepak tc lak.. smbung gosip zaman2 skolah dlu.. tp aku xley lame, sblm kol 10 dah gerak balek, ank mak la katekan.. hihi

akhir kata, slamat hr raya aidilfitri utk semua.. next entry lepas raye smggu, daaa~


x-2:49 PM -
nano .
13 comments

yeay yeay !

Friday, September 26, 2008

Hari ni aku xley nk ngadap blog lelame, ym apetah lg, klu tetibe aku senyap.. pepaham la eyh, wuwu.. pg ni bz melayan misslo [bini bos], coz kunci bilek die tertinggal lam bilek tu smlm, so xley masuk pg ni, kunci 1lg bos pegang, die kat kL lak.. lepak kat depan ni je la.. smbil gosip2 ngn aku.. hihi ok sblm tu nk gtao 2 citer bes !

Citer 1

Ptg smlm, lepas didesak2 oley 'org org itu' , akhirnye aku g timbang gak.. wow !! 7kg turun, sape xhepi go laki eyh?? hihihi.. tp tamo takbur sgt.. kan buatnye pas raye tup2 berat naik 8kg balek?? huhu, ok settle citer tu,

Citer 2

Citer ni memule aku draf pjg lebar psl perbualan aku ngn bos lam tepon smlm, tetibe sebak.. aku delete smua, so sweet la bos aku ni, patotla aku susah benor nk lepaskan kerja kat sni... dah la keje berblogging dr pg ke ptg, dpt lak bos yg tersangat la menyenangkan.. wuwuuuuu~ ai lab yu la bossssss, xlupe gak kat misslo skali yg byk membantu, hihi dipendekkan citer lg, maka tertunaila hasrat aku dpt gaji + bonus sbulan gaji, amin~ next week lak turn dato lak kasik wet raye.. brape la eyh die kasik?? raya cine hr tu, misslo dpt cek 1k.. humm~ aku dpt half pun dah mujur, tp klu nk bg lebey dr tu, alhamdulillah.. doakan yek..

Owhh rasenye ramai yg dah last kerja hr ni kan,, so aku nk mintak maaf kat semua yg pernah aku kenal dlm dunia blog ni.. kalau ade tersilap komen, terleser ke hape, kecikkn ati korg, ampun maaf dipinta.. xreti nk buat e-kad bagai, huhu berhati2 di jln raye klu nk blk kg tu yep.. n slmt hr raye sume.. :)

Dah2, nk sambung borak ngn misslo ni.. hihi

p/s: ade sesape kenal org kuat dalam TLDM x? pm me ok, :)


x-10:20 AM -
nano .
26 comments

laye..layee...

Thursday, September 25, 2008

Umah sayep dah psg pelita keliling umah, umah korg??@nari hihi.. tetibe je smlm trase cm nk bakar je umah jiran, grrr.. knape?? derang psg pelita sikit je.. tp boley x derang gune diesel tuk taruk lam pelita tu??? [eh diesel ley fungsi cm minyak tanah meh?? aku xtao pun] so asap kepuk2 menghala ke umah aku, itam lak tu.. uurghhhh !! aku siap sms ank jiran tu lg, "apesal weh pelita umah mung asap kepuk2 itam mai umah aku neh"... die reply, "gune diesel wei.. hahha minyak tanah mahal la.." boley gtu???? dah la pelita die tradisional punye, tebuk buluh buat pelita.. saving abessss.. ok xbek ngutuk lebey2, @senyum mentang2 aku dpt free2 je minyak tanah rembat kat bengkel abg, hihi..

Mase nk simpan minyak tanah lam stor tu, terjumpe satu plastik beg yg mencurigakan plak.. bukak2 tgk.. @hensem hummm.. sape punye la neh, cucuh api lempar kat tepi umah jiran bes gak ni, agagagaggaaa.. eh apesal anti benor aku ngn jiran neh?? @mata huhu ade citer disebalik tu sbenarnye, tp mls citer la, wat sakit ati je..

Ramai yg dah start cuti esok eh?? aku keje lg senin depan, @topi wuwuuu~ tp xkesah pun benarnye, coz bukan nk kene blk kg awal2.. umah sni gak.. yg pentingnye skrg, bos ni, gaji aku dpt ke x sblm raye? bonus??? @doa hummm~


x-12:05 PM -
nano .
21 comments

Selekeh

Wednesday, September 24, 2008

muke xbley blah yek.. aduii aku pun nek nyampah tgk diri aku skunk ni.. @sialdah la demam on off dr bulan lepas lg, baek jap 2hr, sok2 demam blk.. asek demam je, mkn pun xteratur, mkn time brbuke bley kire ngn jari je butir nasik tu aku telan, sahur haram xterbangun dah skrg, gara2 ni la, ramai dah org tegur muke aku cengkung giler.. jeans xyah ckp la.. longgarrrrrrrrrrrrrrrrrrr giler ! mate merah2, bwh mate lebam je.. kat pipi tetibe naik jrawat, muke kusam, xde seri lsg, mcm la slame ni berseri sgt, huhuhu.. uurghh ! selekeh ok !

huwaaaaaa.. xsuker xsuker !!@byedah la ahad ni ade majlis berbuke pose ngn bekas2 pelajar pang 5 prang, aku slekeh cmni, ntah2 ade yg xkenal aku kang.. wuwu sedey @nangisowhh ya. jgn tanye aku mkn ubat ke x ehh.. dah cube telan, tp muntah balek.. ngengade toi tekak ni, asal mende xsedap je.. mesti die muntahkan blk, cube bg mekdi ke.. elokkkkk je telan ! ishk..

Sambil taip ni, smbil mkn roti gardenia yep.. roti pun rase pahit ! xbes lasum ! apesal ntah.. owh ya, pas raye nam nanti, sah2 aku kene pose sbulan lg, huhu mcm byk je aku tggl pose kali ni, aduhai.. nk wat cmne, elok je pasang niat nk pose, tetibe kene pakse telan ubat, batuk pun kadang2 smpai termuntah, sia2 je pose , huhu~

xlarat da nk tekan keyboard, ... [tetibe]


x-1:00 PM -
nano .
27 comments

Majlis berbuke pose..

Monday, September 22, 2008

Ptg smlm.. 6.20 ptg

Mlm td.. 11mlm
gmbar 2 kejadian kat atas menyebabkan aku nk pengsan je kat opis hr ni.. penat kiler,wuwu

terkilan sbb xpat nk amek gmbar lauk pauk, huhuhu
yg pasti lauk pauk smlm sumenye mabeles.. kembang semamngkuk montot abg aku dpt pujian bertubi2 dr org2 kampung smlm.. huhu

ok nk smbung pengsan balek.. ZzzzZz~
:crab1:


x-12:46 PM -
nano .
30 comments

huh ???

Friday, September 19, 2008

Baru balek semayang jumaat yer pacikkkkkkkk ???????
dah tu beratur ctu wat pe?? beli kicap ehh??? grrrr...



x-1:15 PM -
nano .
38 comments

Gapo eyh?

Thursday, September 18, 2008

Senin lepas blk keje, mak ckp ade surat utk aku, perghh xcited giler ms tu, ne tao kot2 de smpai dah kad raye dr jauh ke kan? huhu..


Alih2 tgk..... gapo neh??

PERSATUAN GUOLIN GIGONG KUANTAN ??? gapodio neh?? aiyarkkk.. mase bile plak aku masuk persatuan cine neh, huhu.. sblm bukak surat tu, cam2 dah pikir, ade aku join mane2 persatuan aku xengat ke? tp ni prsatuan cine, x kan lah... ke aku ade dpt tawaran kerja kat company persatuan ni?? pikir pikir..tade pun aku mintak keje mane2, sayang nk tinggal misslo wo0oohh.. ishk xsedap ti bukak la surat tu !


jeng jeng jeng ~
lerrrrr... surat mintak aku g derma darah kah??? cisssssssssss !!! saspen sungguh ! mati2 engatkan surat pe.. ishk ! tp.. adekah sbb aku dah kerap derma, name aku tetibe termasuk lam persatuan ni meh??

Actly, psl derma drh tu aku xkesah, kalu free mmg aku g, wlaupun pernah lebam tgn, tp xserik.. huhu, cume ayat yg last tu.. errr.. daftar sebagai penderma organ?????!

no komen
:crab1:

p/s: saje xblurkan name, sbb de pompuan tu sebuk sgt nk tao name betui aku, hihi nah !!


x-4:15 PM -
nano .
26 comments

wow !!

Wednesday, September 17, 2008

huh ??? ade meh??? hihihi.. actly smlm de msuk blog shah, patu cam tergamam jap, ade ker? pes taim dgr/tgk ni.. huhu tp malangnye shah pun tatao die jumpe lam majalah mane 1, aiyarkk.. bru nkg beli, mane la tao kot2 bley cube wat ke, nak gak tao beskut nano nano ni camne rasenye.. huhu tgk cm sedap jeeeeeee.. tp yg plg aku nak tao.. ape pasat org tu taruk name beskut nano nano ha?? die de taruk gegule nanonano ke lam resepi tu??

konpiussss..

:crab1:

p/s: memandangkan hr ni cuti.. so entry ni tlh di autopublish.. hihi


x-1:15 PM -
nano .
27 comments

Dah beli

Monday, September 15, 2008

Sowey yang, lame x ber apdet, @ulatbukudemam la pulak.. huwaaaaaa~ @nangih eh, rasenye sblm pose hr tu dah demam kan? ishk.., jumaat lps amek half day dah, xlarat sgt2, smlm lak bru dtg sejam, tetibe nk pitam lak, mintak balek .. huhu padahal dtg opis pun sbb nk apdet blog, tp xnyempat2.. ishk ! ari ni pom still ting tong agi, tp sblm pe2 hal, bek apdet blog cecepat, hihi @sederhana

Oh yep.. sabtu lepas, demam2 pun gagah jugak aku kuar mcari langsir, tao tak aku beli yg ne?? hihi yg korg ramai pilih hr tu la, yg no 2 tu yep..

Balek umah xnyabar2 trus bentang kat tengah umah tuk potong, huhu.. bukan pe, mak aku cume bg masa smggu je tuk siapkan langsir ni, katenye mggu dpn de nk buat majlis sket.. aiyoohhh.. xtedo mlm la aku mggu ni nk nyudahkan.. uhuk~

dah siap potong 3keping tuk slidding door..

Seb bek senang nk potong, xyah nk tanda2 pe2 pun, cume ukur pjg mane nak, hampar tas lantai lek lok, pastu potong just ikot garisan mozek lantai tu je.. hihi trus dpt potongan yg lurus yep.. eh ken alas lakang pun terbeli wane ijao gak ar.. abes ar umah aku cam utan belukar nanti, huhu xpe la.. sume kaen2 ni dah g antar jait tepi smlm.. coz mesin jait kat umah xley jait tepi.. huhu so mlm ni dah start menjait.. hoho.. xsabar nk tggu langsir siap, yey !

p/s : apsal aku cume tnjuk kaen organza ni je?? actly, ken alas lakang die aku tersilap potonggggggggg.. mati la xckup ken ni.. huwaaaaaa~ kene g beli smula la tuk + kaen ni aduii~ *pengsan jap*


x-9:39 AM -
nano .
32 comments

woh stor @ stia @ stapi

Thursday, September 11, 2008

woh stor woh stia,
stat muto tekan gia,

woh stor woh stapi,
stat muto kuo api,

kikiki.. pantun 2 kerat ni la slalu duk sebut2 mase kecik2 dlu bile musim buah ni berbuah.. byk betoi name buah ni, ade yg panggil stor, stia & setapi.. mane2 la..

Skrg mmg tengah musim die, hr2 aku lalu bwh pokok tgk ade x yg luruh kat tanah, nk kait xsmpai, tggi wo0ooo... staun skali je yer musim die berbuah..

Yang besnye buah ni, bukan stakat isi die gebu, tp ngn kulit2 skali ley mkn, maksud aku, bukan kulit yg kuning tu ehh.. isi kulit yg putih tu.. dappppppppppppp ~ bukan stakat ley mkn gtu jer, ley wat jeruk @ rojak.. perghhh.. xsabar tggu abg blk, *die reti wat kua rojak* hihi..

Ok la, esok nk start pose blk, pasni xley nk mkn suruk2 bwh meja dah, stok sekut tiger pun dah licin td, hihi.. slamat berbuke tuk yg berpose hr ni.. daaa~

p/s: woh = buah


x-3:28 PM -
nano .
49 comments

Servey langsir

Wednesday, September 10, 2008

Fuhh.. penat aku memanjat KAMDAR smlm gara2 nk servey langsir.. 2jam duk belek kaen saje yoo.. huhu.. dan antara calon calonyeeee adalahhhh..


sile pilih yerr .. sile sile..

cantek x?? cam lawa jer corak2 die tu.. aku carik kaen yg transparent karer soft green + kekuningan sket2 gtu.. actly, dinding umah warne hijau.. so xley nk amek langsir ijau gak.. kan org ckp umah org kuat PAS lak... opss~ sayep xmasuk mane2 pihak yerp.. hihi..

Yang ni pun ok gak.. kaen tu soft green, pastu munge2 die karer krim gtu ekk.. hummm dalam pertimbangan..
Yang ni??? kaen tu karer krim, pastu munge die karer ijau.. tp munge die cam xlawa ek? ke camne??
hah yg ni contoh yg dah siap gantung kat ctu, aku nk wat sempoi cmni jerr lah.. simple, transparent kat depan, pastu alas kaen bewarne lak kat lakang.. Taun ni tamo wat de rende2 dah.. payah aku nk membasuh kang, abes sume rende2 tercabut, jenuh lak nk menjait2 smule rende2 tu.. huhuhu

Settle masuk 1 kedai, mlm ni nak g servey kat alamoda lak..

p/s : kaen alas kat lakang tu patot gune karer pe ek? ijao ke kuning cair?


x-11:23 AM -
nano .
36 comments

k a n t o i !!

Tuesday, September 9, 2008

Marah betoi aku klu org masuk opis xketuk pintu dlu/bg salam ke ape .. main redahhhhhhhhhhh je !! tao la ko tu posmen, xley ke nk letak surat kat lua? selit celah pintu ke.. saje tao je nk msuk opis owg !! uurrgghhhhh.... tak skeeeeeeeeeeeeee.. @konslet

Aku sbenarnye maluuuu.. huwaaaa @byetd xsempat nk cover, sudu kat mulut lg time die masuk tu, dah ar abg posmen hari ni ensem.. waaaaaaaaa xske xske !! @damn ai maluuuu~

Lepas je die kua dr opis ni, aku dah hantuk2 pale kat meja dah, misslo lak ngekek2 gelak lam bilik die, cisss !! ape nak wat, sudah kantoi ! padahal sbelom mkn td, dah tanye misslo, agak2 clear ke nk mkn kat dpn ni, die ckp.. ape xclear, kite 2org je kat opis hr ni, skali... hambekkkkkk ko !

Sekian entry malu hr ni.. huh !


x-10:31 AM -
nano .
32 comments

Puding gula hangus vs gula rentung

Monday, September 8, 2008

Wahhh ! stelah skian lame ngidam, akhirnye dpt gak wat smlm.. actly, puding gula hangus (ade org panggil pudding cream caramel) mmg peberet aku dr kecik lg, time2 bulan pose, asal g bazar ramadhan, mesti puding ni wajib beli punyerr.. taun demi taun, harge brubah2, skunk, spotong kecik je.. dah sehengget yo ! mahai kilerrr.. bek buat sendiri.. bley makan seloyang, puas ati ! hihihi..

Maka, dgn smangat berkobar2nye, aku try ar wat smlm.. smbil masak gule nak kasik hangus, smbil sms akak, die teror dlm segala jenis msknn, so.. pe2 mintak pendapat die, actly aku xconfident, tu yg jap2 sms die..

" wehh ! takot xjadi arr.. "

" ape yg xjd?? buat je la dulu.. "

" td aku beli telur 10 biji 3hengget lebey.. mahainyohhh.. kalu xjadi, rugiiiiii gilerr aku ! "

(actly aku jarang beli telur, sbb umah aku kan byk ayam kg, nk msk amek telur tu je, hihi, tp klu nk wat kek ke pudim, better beli, besar sket telur..memandangkan aku xtau pun harga pasaran brape, so..10biji tu mcm dah mahai sgt bg aku, bukan 20sen sbiji ker??? huhu)

sms2 smpai xsedar.. gule hangus aku cam pekat sgt, dah kering, aku tutup api.. sms lg,

" gule hangus aku dah menjadi weh..yea yeay ! tp asal cam pekat sgt??? "

" mung taruk air x? "

" aiyarkk.. kene taruk air ke?? "

" mung ni, gule boh banyok mane? kalu stengah gelas gula, air suku gelas.. "

" aiyarkk.. kene bukak api smule la ehh.. nk kaco ngn air.. hihi, "

Makanye.. gule hangus aku dah jd gule rentung yerp.. sbb 2kali masak, tp xpe.. aku teruskan jugak ngn misi ni.. hihi dannnnnnn


taraaaaaaa~ v7
oowhh no no no ! ini bukan sayep yg buat yerp.. ni gmbar pudim dari air tangan si pakar..
Taraaaaaa.. ni lah pudim gule rentung yg berjaya aku wat smlm.. kuikuikui... same x?? rentungggggggg kannn?? tp.. walaupun rupemu amat sedehhh.. tp rasemu amat sedappppppppp yach !! mabelesss... tambah2 lg, bile taruk lam peti.. mlm tu mkn sejuk2.. perghhhhh v7

Err.. diharap juri2 kat luar sane tu ley bg komen komen yg membina yerr.. ade tips nk bg ker.. silekan.. hehe nanti nk wat lg.. harap2 xrentung dah pasni.. kuikui


x-11:36 AM -
nano .
26 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Membizi dengan jayanya..
  • Lunch ape hr ni eh?
  • Aku kan macik !!
  • : )
  • Na + No = NaNo
  • mangsa banjir..
  • Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)
  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.