<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Note.

Wednesday, May 28, 2008


& tuk dia.. @bunga dengan ucapan

p/s: utk bloggers di sekitar t'ganu, jemput la dtg mkn ns minyak eyh?
bukan aku daa... ank buah.. ishk. sile pm tuk mitak no tepon @callme & peta @tata



x-9:00 AM -
nano .
23 comments

Demam la smule..

Tuesday, May 27, 2008

Malam td akak aku yang nk buat kenduri anaknye tu kol, adeshhh.. Tetibe je rase nk demam balek neh.. @bye

Korang tao kan cmne seksanye aku nk siapkan 1000 bungkus ceklat hr tu, @males dengan saket2 belakang sume kan.. berhari2 nk siapkan, bukan sikit2.. aiyoo..

Dan akak aku kol smlm coz nk bgtau...



bgtau...









bgtauuuuu...


yang undangan die sudah meningkat ke angka 3000.. knape xjemput je seluruh rakyat tganu yek?

makanye, door gift yg ade skunk sememang memangnye tidak mencukupi sama sekali !

Adoi~ @damnsempat ke?? esok sehari je lg tinggal, khamis ni dah gerak balek tganu, nak demam balek neh.. @sial


x-10:22 AM -
nano .
18 comments

weng weng~

Monday, May 26, 2008

NGANTUK GILERRRRRRR HARI NEH !!!


sekian.


x-11:54 AM -
nano .
13 comments

Bengong vs Tongong !

Saturday, May 24, 2008

Tarik napasssss ....

lepasssssssssssss~

tarik lagi.. tahan ! @ulatbuku

Fuhhhh ~ @sakitpenat ! penat tahan marah. 2,3menjak ni ade je org buat aku marah, tp duk pendam je lam ati, makan ati sket2 ngn kerenah org org... sket sket makin lame makin kecik ati ni, makin lame, tade terus baru tao.. @gila

Abaikan hal org yg tak bertanggungjawab itu, nk citer psl yg lg nyakitkan ati aku ni sejak 3hr lepas. Ok umah aku skunk ngah renovate kan, biasela klu dah renovate tu, umah berhabuk, dlm umah bersepah dgn barang2 yg di alihkan buat sementara waktu.. dengan bunyi kung kang kung kang, bising bangor skali.. @bising srabut giler, urrghhhh !!

Tapi xpe, mende tu ley trime lg walaupun nyakitkan, tp ade satu hal ni, yg buat aku xpaham ngn tukang buat rumah ni, die wat kije tanpe memikirkan keselamatan tuan umah, xtao kot die tu xreti berpikir logik, ok mule2 aku jumpe satu kes ni, die pecahkan dinding umah utk cabut frame tingkap, den die nk tampal simen smule kan.. tp tettttttttttttttttttttttt ~

Wat natang hape plok lubang cokoh tu??? elok je tampal smule dinding tu, last2 tinggal bodo je sket lg tu, agaknye tengah die tampal2 bate tu, tengok jam dah pukul 6 kot, time balek, trus blah ! tak nyempat2 nk abeskan kerja. Dah ar skunk aku tedo kat ruang tamu, sbb bilik aku pun kene pecah, tedo kat ruang tamu dlm keadaan dinding umah berlubang, agak2 muat x kalu org nk masuk ikot lubang tu??? gilerrrrrrrr takot aku tedo mlm tu tao takkkk!!! @marah

Dah ckup panas satu kes yg tu, pg smlm ingtkan die smbung kerja, tampal la lubang tu, rupenye aku balek kerja ptg smlm, still cmtu le jugakkkk.. adeh deh desss... dan yg lagi aku panas panas panassssssssss...

Satu lg dinding umah aku kene tebuk, dan die biarkan cmtu jeeeeeeeeeeeeeeee.... !! aku balek kije smlm, tukang umah dah balek, xsempat nk ckp ape2 dah.. tgk2 dinding terlopong, bukan kecik2 plak tu !!!

Tongongnyeeeeeeeeee la tukang umah tu !!! @marahdie xreti base ke, xpikir ke umah tu ade org tinggal??? kut ye pun nk tebuk dinding tu, xsempat siapkan, amek la sesuatu utk tutup dinding tu dari ternganga je cmtu.. aduiii.. kalu umah papan bley gak aku cari papan2 terpakai pakukan kat dinding tu, ni simen, xkan nk tampal kayu ngn gam !!!! xkan aku nk kacau simen, den susun batu bate lak tampal??? @takbole

Last2 ntah cmne ley terjumpe kaen langsir lame, so aku gantung je la bg tutup ruang yg ternganga tu, itu je la yg mampu aku buat, bley bayangkan tak?? mlm td tedo dgn umah ternganga, stakat alas ngn ken langsir je, boley tedo lena takkkk..??? bukan la aku nk mintak mende buruk2 berlaku, tp klu dah dlm keadaan cmtu, mmg terpikir gak ngarut2, ade ape hal2, hanya aku tinggal kat umah tu ngn ke2 org tue aku je, ape2 jd kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. huwaaaaaaaaaaaaa.. @nangih takottttttttttttttt !!!!!

Tape tape tape, hr ni hap dei, harap2 sgt dpt bersemuke dgn tukang2 umah tu sume.. @ketuk grrrrrrrrrrr....


x-9:17 AM -
nano .
20 comments

Karangan SPM ok.

Thursday, May 22, 2008

Err,, ade x sape2 ske panjat bukit? gunung ke msuk utan ke?? bley geng ngn aku, hehehe maklumle, org yg berusaha nk selimkan betis + peha ayam israel cam aku ni, mmg tu je la carenye, panjat2 bukit ni kan gune otot kuat tang betis, peha ngn montot, @rindu eceyy.. brangan je la, tp bdn mcm tong dram gak nyehh.. haishhh @sakit

Klu kat kuantan ni, aku ske g bukit pelindung , tp cuti wesak baru ni, nkg jauh sket, errrrr... xle jauh sgt, sejam perjalanan jek ke BUKIT PANORAMA tu. huhu @sengihnampakgigi

Ekceli aku demam lg hr tu, tp member pakse gak pegi, sbb hanya aku tao tempat tu, + + plak derang ckp, demam2 la elok panjat bukit kan, kua peluh, so, baek la demam, pikir2 mcm betui gak idea tu, hummm... belasah je la..

2 org member yg ikot aku hr tu + ank buah aku sorg lg, sumenye lelaki dan masing2 ahli sukan, mmg mule2 aku takot gak kan kene tinggal ngn derang ni.. so dr bwh, aku la org paling laju naik dlu, elok je smpai cek point 1, penat + tegang urat kaki dah makin terase , duduk jap lepas penat, tibe2 rase laen macam, pening2 sket, pastu rase cam xsedap.. dan......................... @busuk

uuweeeeekkkkkk trus ns goreng yg aku mkn sblm pergi pagi tu, huwaaaaaaaa ~ @nangih bukan skali ok, 4kali muntah , adoi tao je la klu dah muntah, @sighbdn lembik da, lutut ketar, nk bgn xbley da.. nk cancel nek bukit tu, xsmpai ati kat derang, sbb derang nak sgt sampai ke puncak.. nak x nak aku serender ar, bg je derang naek, tinggalkan aku, mase tu ank buah aku xmo naek da, risau kat aku duk sorg2, ye loo.. dlm utan, sgt bahye wo0oo.. aku pun kecut perot gak, tp nak turun balek pun aku xlarat da.. so lepak je la ctu sorg2, serammmmm.. buurrrr @gigit

Tp kannnnnnnnnnnnn...

kannnnnn...

lam enset aku kannnnn... ade banyakkkkkkkkk surah2 yg adek hafiz ngaji tu, hihihi pasang mp3 surah tu kuat2, @doa pastu mintak xde ape2 yg mggangu sepanjang aku kat stu.. alhamdulillah slamat~
Ni la tempat aku kene tinggal sorg2 tu.. wuuuu~ seram dak? dah ar jln die sempit, nk tumpang baring2 pun @takbole xbley, huhu.. dlm 30minit gak lepak ctu, bile bdn cam ade tenaga sket, da bley bgn, aku gagahkan jugak naik lagi, mintak2 bley jupe derang..

Yang ni smpai cek point ke2, xtinggi lg, tp dah ckup puas sbb kat atas ni dah rase sejuk, nampak kabus2, nampak puncak bukit yg satu lg, tp.. smpai kat stu, kepale aku weng weng smule, cm nk gelap.. mebi sbb perot kosong, so tenaga xbyk tuk aku panjat atas lg, urrghhh ~ so lepak lg ctu dlm stengah jam, mintak2 budak2 tu cepat turun.. pastu tetibe perot aku plak memulas, sgt giler ok. Dlm utan jgn cari pasal la perot oiii.. ahdoi~ @tensyen

Nak x nak terpakse kerahkan tenaga turun bawah gak.. carik toilet kat kwsn dekat2 tu, dah settle sume, g balek tempat parking, lepak dlm stengah jam, nampak la derang dah turun.. hoho
masing2 turun xberbaju leww, awww sepsi yu, malu aii tao.. @malu maunye x, basah kuyuh baju masing2 ngn peluh.. tp sume ckp bes naik smpai puncak, @cakapeley, xherannnnn. wekk

Otw nk balek tu, jumpe satu simpang ke Gua Charas plak, derang nkg, tp takot aku xlarat, aku ok je.. tp kene la carik kedai mkn dlu, isi perot yg kosong tu.. pas2 mkn, zupp~

Ape yg bes gua ni............... sbb kene panjat2 jugak, wlaupun cume gune tangga, tp penatttttttttt nk nyampai ke atas tu, fuhh~ @penat
smpai je atas, wajib bergambar @adil

naik lg smpai atas.. giler cantekkkkkkkkkkk tempat neh..

Tangga nk turun, dan keberangkatan mo pulang.. @topi pendek kate, mmg bezzzzzz xtvt hr tuu, tp akibat dr itu, esoknyehh smpai ke hr ni, maseh lg rase tegang2 urat2 betis ni haaaaa @sedih saket lorrr, eyh tp mlm tu kannn.. aku g timbang.. ehemm @hensem nak tauuuuuuuuuuuuu...




berat naek skilooooooooooooo gilerrrrr !!! @guling
ahdoi, benci la mesin timbang tu, rase nk g bakar jekkkkk @marah
huh !

sekian time kaseh !

p/s: dlm gue tu ade patung budha tengah baring, bapok la besor,
tp xsnap gmbr, watpe kan? huhu..


x-2:56 PM -
nano .
18 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Membizi dengan jayanya..
  • Lunch ape hr ni eh?
  • Aku kan macik !!
  • : )
  • Na + No = NaNo
  • mangsa banjir..
  • Blajarla menipu kalau itu utk kebaikan ... :)
  • Auumm cak !!
  • Happy Chinese New year..
  • Jom g kemboja !

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.