<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6995074111787673119\x26blogName\x3doh+nano+ku+~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanonan0.blogspot.com/\x26vt\x3d-4921383042277080240', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Bengong vs Tongong !

Saturday, May 24, 2008

Tarik napasssss ....

lepasssssssssssss~

tarik lagi.. tahan ! @ulatbuku

Fuhhhh ~ @sakitpenat ! penat tahan marah. 2,3menjak ni ade je org buat aku marah, tp duk pendam je lam ati, makan ati sket2 ngn kerenah org org... sket sket makin lame makin kecik ati ni, makin lame, tade terus baru tao.. @gila

Abaikan hal org yg tak bertanggungjawab itu, nk citer psl yg lg nyakitkan ati aku ni sejak 3hr lepas. Ok umah aku skunk ngah renovate kan, biasela klu dah renovate tu, umah berhabuk, dlm umah bersepah dgn barang2 yg di alihkan buat sementara waktu.. dengan bunyi kung kang kung kang, bising bangor skali.. @bising srabut giler, urrghhhh !!

Tapi xpe, mende tu ley trime lg walaupun nyakitkan, tp ade satu hal ni, yg buat aku xpaham ngn tukang buat rumah ni, die wat kije tanpe memikirkan keselamatan tuan umah, xtao kot die tu xreti berpikir logik, ok mule2 aku jumpe satu kes ni, die pecahkan dinding umah utk cabut frame tingkap, den die nk tampal simen smule kan.. tp tettttttttttttttttttttttt ~

Wat natang hape plok lubang cokoh tu??? elok je tampal smule dinding tu, last2 tinggal bodo je sket lg tu, agaknye tengah die tampal2 bate tu, tengok jam dah pukul 6 kot, time balek, trus blah ! tak nyempat2 nk abeskan kerja. Dah ar skunk aku tedo kat ruang tamu, sbb bilik aku pun kene pecah, tedo kat ruang tamu dlm keadaan dinding umah berlubang, agak2 muat x kalu org nk masuk ikot lubang tu??? gilerrrrrrrr takot aku tedo mlm tu tao takkkk!!! @marah

Dah ckup panas satu kes yg tu, pg smlm ingtkan die smbung kerja, tampal la lubang tu, rupenye aku balek kerja ptg smlm, still cmtu le jugakkkk.. adeh deh desss... dan yg lagi aku panas panas panassssssssss...

Satu lg dinding umah aku kene tebuk, dan die biarkan cmtu jeeeeeeeeeeeeeeee.... !! aku balek kije smlm, tukang umah dah balek, xsempat nk ckp ape2 dah.. tgk2 dinding terlopong, bukan kecik2 plak tu !!!

Tongongnyeeeeeeeeee la tukang umah tu !!! @marahdie xreti base ke, xpikir ke umah tu ade org tinggal??? kut ye pun nk tebuk dinding tu, xsempat siapkan, amek la sesuatu utk tutup dinding tu dari ternganga je cmtu.. aduiii.. kalu umah papan bley gak aku cari papan2 terpakai pakukan kat dinding tu, ni simen, xkan nk tampal kayu ngn gam !!!! xkan aku nk kacau simen, den susun batu bate lak tampal??? @takbole

Last2 ntah cmne ley terjumpe kaen langsir lame, so aku gantung je la bg tutup ruang yg ternganga tu, itu je la yg mampu aku buat, bley bayangkan tak?? mlm td tedo dgn umah ternganga, stakat alas ngn ken langsir je, boley tedo lena takkkk..??? bukan la aku nk mintak mende buruk2 berlaku, tp klu dah dlm keadaan cmtu, mmg terpikir gak ngarut2, ade ape hal2, hanya aku tinggal kat umah tu ngn ke2 org tue aku je, ape2 jd kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. huwaaaaaaaaaaaaa.. @nangih takottttttttttttttt !!!!!

Tape tape tape, hr ni hap dei, harap2 sgt dpt bersemuke dgn tukang2 umah tu sume.. @ketuk grrrrrrrrrrr....


x-9:17 AM -
nano .
20 comments





♥NaNoNaNo♥




Friendster: nenano

.:tik tik:.


dak comel ngh on9

kali dah nitas cni

.:gosip:.




.:iklan:.


.:tip tOp:.
.:archives:.

x- August 2007
x- September 2007
x- October 2007
x- November 2007
x- December 2007
x- January 2008
x- February 2008
x- March 2008
x- April 2008
x- May 2008
x- June 2008
x- July 2008
x- August 2008
x- September 2008
x- October 2008
x- November 2008
x- December 2008
x- January 2009
x- February 2009

.:previous entries:.

  • Karangan SPM ok.
  • Slamat Bertunang Man & Lin
  • Blog M.C
  • Swiss Roll Cake
  • Adek Hafiz
  • Tade kije, cari kije...
  • Berbuah..
  • Belajar memandu
  • HOLiday
  • T'ganu mari..

  • .:link:.

    13MAY
    ABG BUDIN
    ABG FEROZ
    ABG LALOQ
    ABG PUTRA
    ACHIK
    AHYIN
    ALIYA
    ARIANNA ADRIZAL
    ARSAILI
    ASYA
    ATIE
    AZIZEE
    AZZAM
    BETTY
    BISKUT RAJIN
    BLOG MENJERIT
    BOOOOLATT

    CABAI BURUNG
    CEERA
    CHII
    CIK AHMAD
    CIKGU JAWA

    DADDY HARIST
    DAMAK
    DARLING
    DAYU
    DEWISOULHAA
    DIVA
    DJ AMER

    EEDANY
    ERNI
    EYANA

    FAISAL
    FYSAL
    FIZZ

    GADIS IPOH
    GAMEMASTER
    GYENA
    GORO
    GREEN APPLE

    HANA NI MO NAINAI
    HANA GANUNG
    HASLINA
    HYFA HASAN
    HONEYLEMON
    HUMMY

    IDA SHAH
    IDHAM
    IEJAL
    IELA
    IJA
    IMZ
    IXORA
    IZ

    JULIA
    JOHARI HASHIM

    KAK APPLE
    KAK AIRYNNZ
    KAK ALEEYA
    KAK E
    KAK ELLY
    KAK INTAN
    KAK IZA
    KAK KV
    KAK LADY
    KAK LILI
    KAK LIN
    KAK LINN
    KAK LUNA
    KAK MINNIE
    KAK NORZ
    KAK SU
    KAK UMMI ROSMA
    KAK UNGKU
    KAMEZAIM
    KASAWARI
    KASIH
    KELAT
    KELLY
    KEMAT
    KIKI

    LESTAT
    LITTE NAILOFAR
    LILY LULU
    LINDOSH

    MAK SU
    MAMA NUHA
    MANJE
    MAMA RANGGIE
    MARDIHAH
    MARMAR
    MASS
    MENTEIL
    MIKAOUNIK
    MISS TREE
    MISS ZUE
    MOBILES-X
    MR AH FA
    MUMMY AYRA
    MUMMY KHAYLA
    MUNIRAH
    MY CEMUT

    NAJMI
    NANA KU
    NANI
    NAZAZFROG
    NINIE
    NONO
    NONOI
    NUR AIN
    NUUR

    PUTERI SATU
    PUTERI KURAKURA
    PRINCESS N

    RED BLOOD SNOW
    REFFLESIA MERAH
    RISANUR
    R-CARE

    SAKIT KEPALA
    SASTRI
    SHAH
    SHALINZZ
    SHASHA
    SHIRA
    SI RIBEN MERAH
    SUHAIDA
    SUKI
    STARSTAR
    SWEET HONEY

    TIARA
    TUKANG TAIP
    TUN TEJA
    TNY

    UMMI

    VIRUSPADU

    WANIE
    WANIEWAWA
    WIRA NORDIN

    YANIE
    YAYA
    YANG INSAF
    ZARENA
    ZHOE WYNZ
    ZURIS

    .: jum sopim! :.

    T SHIRT COMEY

    YUKI ONLINE SHOP

    an-wardrobe
    .: award :.

    TENXS MOON


    TENXS NINIE, HONEYLEMON,
    KAK UMMI & SUKI & NANAKU



    TENXS ZUE


    TENXS IELA


    TENXS ATIE & HYFA


    TENXS KAK LILY


    TENXS GYENA


    TENXS NONOI


    .: traffic :.